2777
2789
عنوان

پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1205 بازدید | 28 پست
چرا نگران نباش میتونی فقط عزیزم بستگی به روحیات خودت داره هرکاری که توش علاقه باشه راحته مطمین با ...

مرسی  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشجو پرستاریمم🙃🙃

میشه بگی چه کتابایی برا کنکور خوندی که رتبه قبولی آوردی. الان دانشجویی سخته.رتبش باید چند بشه پرستاری بردارن

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
پانته آجان منم ۲۴سالمه و دوس دارم پرستاری بخونم و از محدودیت سنیش میترسیدم که میگن محدودیتت نداره... ...

سال بعد شما چی ؟ هرچی میدونین بگو تجربم بیشتر شه  

سال چندمی عزیزم؟من رشتم ریاضی بوده میخوام کنکور تجربی بدم آزاد پرستاری بخونم زیستا خیلی سختن؟

ترم پنج ورودی ۹۴

تو کلاسمون هستن کسایی که ارشد رشته های دیگه رو گرفتن 

دوباره کنکور دادن اومدن پرستاری

زیست تغییر کرده الان در چه حدیه نمیدونم.ولی ریاصی شیمی فیزیکت قوی باشه عالیه

میشه بگی چه کتابایی برا کنکور خوندی که رتبه قبولی آوردی. الان دانشجویی سخته.رتبش باید چند بشه پرستار ...

سایت قلم چی بری میگه اخرین رتبه چه دانشگاهی  با چه درصدایی گرفتن

فیزیک گاج زیست خیلی سبز .ریاضی  ادبیات مهرو ماه شیمی مبتکران

بقیش  یادم نمیاد

عزیزم شما میخوای امسال کنکور بدی؟آزاد یا دولتی؟

دولتی امسال نه سال بعدش

دولتی امسال نه سال بعدش

سلام پانته آ جان.منم می‌خوام سال آینده کنکوری بدم واسه پرستاری.ولی خیلی میترسم چون ۲۷ سالمه و خیلی ساله که دیپلم گرفتم .چه خوب میشه اگر باهم شروع کنیم به خوندن اینطوری انگیزمون بیشتر میشه به نظرم