2789

من قرص دمیترون . ب ۶ سیرابی

امپول ب کمپلکس. امپول ب۱۲.همه رو استفاده کردم

اثر نکرده

این دمیترون یکم برام بهتره ولی دکترم میگه فقط خیلی داغون بودی بزن هفته ایی ی بار

میخام ببینم شما چقدر استفاده کردید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تهوع بارداری هیچ جوره خوب نمیشه،با دارو و اینا یکم آروم میشه و بعد از چندساعت دوباره شروع میشه،باید تحمل کرد و نهایتا یه سری چیزا که از بوش حالت خوب میشه را بزاری کنار دستت مدام بوشون کنی،،مثل لیمو ترش اینا

دکتر به من گفت نزن نخور نزدم نخوردم مثل چی تحمل میکردم میمردم و زنده میشدم

به منم همینو گفت

منم نزدم زیاد

الان ماه آخرم ویارم کمتر شده هفته ی شاید ی بار گاهی میبینی ۳ روز ی بار راضیم اون روزا صب تا شب همش در حال......

یادش بخیر نباشد

تهوع بارداری هیچ جوره خوب نمیشه،با دارو و اینا یکم آروم میشه و بعد از چندساعت دوباره شروع میشه،باید ...

من فقط با خیار بو کردن یکم بهتر میشم .

از بو خیلی چیزا بدم میاد عطر مایع ظرفشویی و لباسشویی و دستشویی 

شامپو صابون 😑

هیچ جوره خوب نمیشه 

یه دوش ساده تا بگیرم دل و رودم می‌ریزه بیرون 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
فقط همون سیرابی و زنجبیل رقیق و نون خشک ناشتا رو خوردم و دارو شیمیایی تاحد ممکن میخوام نخورم ولی تمو ...

من قرص ویتامین و کلسیم اسیدفولیک . شربت ام برا یبوستم میخورم 

قرص تهوع میخورم ک بتونم برا پسرم و شوهرم غذا درست کنم وگرنه افتادم رو زمین 

من فقط با خیار بو کردن یکم بهتر میشم .از بو خیلی چیزا بدم میاد عطر مایع ظرفشویی و لباسشویی و دستشویی ...

من زیر دوش فشارم میوفته احساس نفس تنگی میکنم در باز میذارم حالم بددشد شوهرم بیاد

من قرص ویتامین و کلسیم اسیدفولیک . شربت ام برا یبوستم میخورم قرص تهوع میخورم ک بتونم برا پسرم و شوهر ...

منم میخورم فولیک اسیدو 

غذا میتونم باز درست کنم، خالت تهوع دارما ولی قابل تحملتره تا بوی شوینده ها😥

کاش بوی غذا بود این شوینده و عطر خیلی بده همه جا هست...مطب دکتر کوچه خیابون خونه 

ظرف نمیتونم بشورم ...

هیچ شوینده ی بدون بویی پیدا نکردم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷