والا منم شنیدم اسمشو.و حدودی میدونم سمت میدان سپه و شاهراده حسینه.اگه دقیق میخای باید از دوستم بپرسم ببینم شاید اون بدونه فکر کنم اونم برای بچهرفته بود پیش دعا نوبس
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
راستشو بخوای من خودم نرفتم پیشش فقط اسمشو شنیدم روبروی خونش زمین خالیه ماشین پارک میکنیم ازونجا ادرسشونو بلدم
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
خواهش میکنم عزیزم انشاله تو همین ماه حاجت روا بشن نیازیم به رفتن پیشش پیدا نکنن
مرسی فداتشم یه دعا نویس معروف میگن تو قزوین هست به اسم قافله باشی واسه کسی میخام بچه دارنمیشه میگن ا ...
سلام عزیزم
از سبزه میدون میای به سکت شهربانی دیگه سمت سپه نرو بیا سمت چپ دست راست کوچه ی قافله باشی اومدی داخل چند متر جلوتر سمت راست در سبز رنگ روبروشم زمین خاکیه