2777
2789
عنوان

پیاده روی اربعین

166 بازدید | 20 پست

دوستان من فعلا درخواست پاسپورت دادم ولی دیگه نمیدونم چکار کنم، ویزا چجوری بگیرم و کلا بقیه مدارک رو 

واسه بلیط اتوبوس و ارز هم نمیدونم چه سایتی باید برم. کسایی که بلدن میشه لطفا صفر تا صد مدارک رو بگن؟ ممنون میشم 

عزیزم پاست که اومد حله

اصلا عراق ویزا نمیخواد

شما اگر میخوای با تور بری برو توی برنامه دیوار سرچ کن کربلا همه نوع توری میاد زمینی هوایی 

میتونی با تور بری و اونجا بری هتل

میتونی با اتوبوس بری و اونجا بری حسینیه و موکب

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی

سلام حتما هم توی سایت سماح ثبت نام کن بعدشم ارز دولتی بگیر دینار بگیر  

پس مدارک لازم گذرنامه ویزا هم نمی‌خواد 

و تو سایت سماح هم ثبت نام کن حتما تا از بیمه و ارز دولتی برخوردار بشی 

فکر کنم تنها باشی ۱۵۰ هزار  یا ۱۰۰ هزار دینار کافی باشه برات که یه سه میلیونی میشه

سلام تو تاپیک دیگه در مورد نحوه خوندن واسه کنکور سوال پرسیده بودین

تاپیک قفل شد گفتم اینجا جواب خواهرمو بذارم 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

اگر خودتون فرد منضبطی هستید لزوما نیاز به مشاور نیست

میتونین یکی دوماه از مشاورای آنلاین استفاده کنین تا نحوه برنامه ریزی دستتون بیاد بعد خودتون ادامه بدین

من مشاور داشتم اما برنامه ریزی و آزمون زدن تماما به عهده خودم بود و گاها از ایشون مشورت میگرفتم فقط

برای کتاب هم اگر سال آخر هستید ترجیحا برین سراغ کتابای جامع و وقتتونو سر تک پایه ها هدر ندین

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .  Bize göre değil bizim için değil

زیست پایه خیلی سبز زدم بعد آی کیو(پینوکیو هم میتونین بزنین من برای بعضی فصلایی ک اشکال داشتم زدم)

زیست دوازدهم فقط ای کیو زدم بعدش سوالای آزمونا ( وقتی میرین جلوتر به کنکور نزدیک میشین هرچی بیشتر سوال آزمونی ببینین تسلطتون بیشتر میشه)

فیزیک پایه نشر الگو زدم(این کتابو تا قبل دوران جمع بندی سه بار زدم فک کنم)

فیزیک دوازدهم خیلی سبز بعد آی کیو

شیمی پایه رو با مبتکران خوندم

کتاب حجیمیه وقت نکردم برای دوازدهم هم بزنم شیمی دوازدهم اول خیلی سبز بعد آی کیو(البته وقتی میگم آی کیو صرفا همه تستاشو نزدم) بیشتر آزمون زدم برای شیمی