2777
2789
عنوان

بنظرتون این آدم آره یا نه🫨😶😑💔

99 بازدید | 12 پست

واقن مرددم ببخشین هی میپرسم😑💔

یه دوستی دارم 

ببینین به صورت کلی دختر بدی نیست و باهم خوش میگذره بهمون ،تاکید میکنم خیلییییییی خوش میگذره. یجورایی همزاد روحی هستیم

مودبه و در رفتار محتاطه

ولی خیلییییییییییییی دنبال رقابت با منه و دیوونم کرده🥲

هر قدمی برمی‌دارم کپی و تقلید می‌کنه ، لحظه به لحظه دنبالمع. همه واحدارو مشترک باهام میگیره ، مدام می‌پرسه دقیقا چی می‌خونی کدوم منبع چطور می‌خونی

اگه یه کلمه سرکلاس فعالیت کنم سعی می‌کنه ده برابر بزنه جلو و بیشتر تو چشم بیاد

یا میگه اینو از کجا خوندی که بلدی :///

درحالی که خودش زیاد با من صادق نیست و از کاراش نمیگه و بیشتر دنبال اینه که هرکاری من میکنم رو بدونه و انجام بده.

حتی لباس پوشیدن ، و نوع آرایش رو هم تقلید می‌کنه

یه روز یه ساعت بستم ، روز بعدش با ساعتی شبیه اون اومد..

این ترم چند واحد متفاوت برداشتم ، دوباره هماهنگش کرد

من اصلا حوصله رقابت ندارم. فشار روانی بهم میاد و از هدفای خودم دور میشم و رو مخمه

چیکار کنم؟ 

کلا باهاش متفاوت واحد بردارم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار ✅

متفاوت بردار بهش نگو

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

دور شو

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

بهترین کار ✅متفاوت بردار بهش نگو

چرا بنظرتون؟

از این جهت که درکل دختر خوبیه اشتباه نمیکنم؟

چون حس میکنم کلا آدم صادقی این دوره پیدا نمیشه و این یکی حداقل به لحاظ ویژگی های دیگه مثل منه

هرچند که تقلید و رقابتش رو مخمه

چرا بنظرتون؟از این جهت که درکل دختر خوبیه اشتباه نمیکنم؟چون حس میکنم کلا آدم صادقی این دوره پیدا نمی ...

عزیزم صدتا تاپیک درموردش زدی رفیق اگر رفیق خوبی بود ک باهات رقابت نمیکرد 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

آدم کامل پیدا نمیشه

به نظرم به خودش بگو از رفتارش اذیتی و چند تا واحد رو متفاوت بردار 

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
😂😂😂😂😂😂😂😂😂غیرمستقیم گفتمبعد اصلااااا قبول نداره. میگه من از اول همین بودم😶😂

یبار یه شال یا روسری یا کیف یا حتی رژ ۲تا یک رنگ و یک شکل بخر یکیو خودت بذار اون یکی هم بده بهش و با شوخی بگو خواستم تو زحمت نیفتی هی بپرسی و بری بگردی تا پیدا کنی و یه لبخند بزن و دیکه چیزی نگو . هرچقدر هم بهونه آورد تو فقط لبخند بزن بگو باشه