لیدا_شاهرودی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 235 عنوان عمل بینی 72 بازدید | 4 پست سلام چطورین؟من روز سوم عملمه و واقعا حالم بده، التهاب دارمخیلی زیادمعدم سنگینه ، اصلا دستگاه گوارشم کار نمیکنهنمیتونم نفس بکشم از بینی بااینکه بدون تامپون هستمشما تجربهای دارین؟ کی خوب شدین؟ 1403/05/17 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
wmahyw عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 غذاهای ملین بخور سوپ و آب هندوانه و کله پاچه آبش بخاطر بی هوشیه گرفتگی بینی هم ۱۵ روز هست تا ۱ ماه اسپیلنت داری؟ب خاطر التهاب بهت امپول دگزا نداد؟من التهاب و کبودی نداشتم ک راهنماییت کنم .
لیدا_شاهرودی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/01 تعداد پست: 235 غذاهای ملین بخور سوپ و آب هندوانه و کله پاچه آبش بخاطر بی هوشیه گرفتگی بینی هم ۱۵ روز هست تا ۱ ماه ... اسپیلنت دارم قراره یکشنبهی اینده برش دارمامپولم زدمخیلی حالم بدهنه روحی نه جسمی دیگه نمیتونماب هندونه واسه معدم خوبه؟
wmahyw عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 اسپیلنت دارم قراره یکشنبهی اینده برش دارمامپولم زدمخیلی حالم بدهنه روحی نه جسمی دیگه نمیتونماب هندو ... منم همین بودم وایی خیلی بده اسپیلنت امیدوارم واسه تو خوب باشه اره بخور اگه اذیتت میکنه معده درد قرص امپرازول یا پنتوپرازول بخور .
wmahyw عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 4593 اسپیلنت دارم قراره یکشنبهی اینده برش دارمامپولم زدمخیلی حالم بدهنه روحی نه جسمی دیگه نمیتونماب هندو ... من اسپیلنتم رو ۱۶ روز کشیدم خیلی اذیت شدم درد داشت .