2777
2789

من به شدت کمالگرام

حس میکنم دارم به آستانه سی که نزدیک میشم دیگه پیر میشم نمیتونم خیلی کارا رو انجام بدم... 

شاغلم 

درس خوندم

ورزش میکنم

زبان میخونم

ولی هنر خاصی بلد نیستم و حس میکنم الان دیره بخوام کاری یاد بگیرم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

17 سالمه:)

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️

من تو 19 سالگی این حسو دارم😂

مدرک زبان و گواهینامه گرفتم

دو سه تا هنرم بلدم و شاغلم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم ورزش میکنم و متاهلم و کار هم میکنم و عکاسی خوندم و دوست دارم برم برای کارشناسی ارشد شرکت کنم 

نه من اصلا به سنم فکر نمیکنم که بخواد همچین حسی بهم دست بده همش میگم من هنوز خیلی وقت دارم و هرکس منو میبینی و سنم رو میپرسه باورش نمیشه 

منم ورزش میکنم و متاهلم و کار هم میکنم و عکاسی خوندم و دوست دارم برم برای کارشناسی ارشد شرکت کنم نه ...

من دارم واس دکتری میخونم

متاهلم

سن منم به چهرم نمیاد

ولی دائم حس میکنم دارم زمان از دست میدم

شمام بگو😍

اممم خب😁😁😁

۲۰ سالم میشه ابان

رانندگی یاد گرفتم

زبانم خوبه میخوام آیلتس بگیرم

میکاپ آرتیستینگ دارم یاد میگیرم الان وسطشم

ورزش که خب میکنم

یک عدد  شکست عشقی سنگین و مچاله شدن قلب💔✌🏻 نمیدونم چرا توی دستاوردام گفتمش😂💔🥲