2777
2789
عنوان

خانمای 2️⃣5️⃣ساله چه دستاوردهایی دارید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 61 پست

دارم ۳۰ میشم

دستاوردم

شغلی ک بهش علاقه دارم

مسلط ب زبان انگلیسی 

با تلاش خودم تونستم ی خونه و ماشین بخرم....

هنر خاصی ندارم

فقط یکی ۲ تا لباس برا خودن دوختم بدون آموزش خیاطی

و انواع بافت مو رو بلدم😅

همین 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم واس دکتری میخونممتاهلمسن منم به چهرم نمیادولی دائم حس میکنم دارم زمان از دست میدم

وای عزیزم چه خوب موفق باشی من سه سال پیش کارشناسیم تموم شد و دیگه ادامه ندادم خیلی خسته بودم ولی امید بخدا می‌خوام دوباره شرکت کنم

دارم ۳۰ میشمدستاوردمشغلی ک بهش علاقه دارممسلط ب زبان انگلیسی با تلاش خودم تونستم ی خونه و ماشین بخرم ...

خیلی خوبه واقعا

امیدوارم منم تا ۳۰ سالگی ماشین خودم و داشته باشم😍

بدرخشیدهمیشه💖

دارم ۳۰ میشمدستاوردمشغلی ک بهش علاقه دارممسلط ب زبان انگلیسی با تلاش خودم تونستم ی خونه و ماشین بخرم ...

چطوری ب انگلیسی مسلط شدین؟

بدون کلاس میشه؟

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست

خیلی خوبه واقعاامیدوارم منم تا ۳۰ سالگی ماشین خودم و داشته باشم😍بدرخشیدهمیشه💖

انشالله عزیزم❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤