2777
2789

دوستان تو هفته ۳۶ وزن بچه ۲۶۰۰ بود

تا همین هفته همچیش خوب بود و تو ۳۶ هفته

اما دور شکمش تقریبا ۳ هفته عقب بود خیلیییی میترسم

تو تمام بارداریم مشکلی نداست اولین بار بود ک هفته ۳۶ دیدم ۳ هفته عقبه

تو رو خدا اگه چیزی میدونید بگید؟

امپول ریه رو نزدم

یا شنبه این هفته یا هفته دیگه سزارینم میکنه

تو رو خدا اگه کسی مشابه بوده بگه

اگه دکترت چیزی نگفته یعنی مشکلی نیست دیگه 

فقط بچه ات ریزه میزه است😍

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌من تازه زایمان کردم ولی تجربه اینو ندارم بلد نیستم

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

ببخشید منم میشه یه سوال بپرسم خیلی معزرت میخوام رابطه ج.نسی درد داره؟ من مجردم هرجی به سن ازدواج نزدیک میشم بسشتر میترسم حس میکنم سوزش شدیدی داره مثل وقتی صابون یا شماپو موقع شستن واژن وارد واژن میشه 

مخصوصا اولین بار 

این درسته؟

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
وزنش ی خورده کم به همین خاطر خب بزن آمپول ریه رو من 36 زایمان کردم بچه بستری شد

من بچه قبلم ۳ روزکی فوت کرد میترسم امپول ریه بزنم اونو تازدم حرکاتش کند شد و ب مشکل خورد

وزنشو دکتر گفت خوبه

اخر ۳۷ هفته بهم گفت سزارین که میسه دو روز دیگه شنبه

ولی فردا میخام بهش بگم هفته دیگه یزارین کن که ۳۸ و تموم کنه

نظرشماچیه

اگه دکترت چیزی نگفته یعنی مشکلی نیست دیگه فقط بچه ات ریزه میزه است😍

پس چرا گفت وزنش خوبه

دو هفته پیش برای چسبندگی جفت داپلرهم دادم 

خون رسانی رو چک میکنن لنظرت تو سونو داپلر چسبندگی؟

چکار گردین شما؟

هیچی کاری نمیشه کرد دیگه دم زایمانمه

تازه شنبه رفتم آخرین سونو گفت یه طرف کلیه ش ورم داره

سعی میکنم خودمو آروم نگه دارم توکل بخدا الان چیکار از دستم برمیاد

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫