2777
2789
عنوان

کسی سیم کارت انتقال مالکیت داده

1175 بازدید | 20 پست

میخواستم بدونم اطلاعات کسی که سیم کارت به نامشه و انتقال میده برای اون فرد باقی میمونه یا ن پاک میشه

بعد اینکه مثلا روبیکا وارد بشه وارد اکانت جدید میشه یا وارد اکانت ما میشه ؟

اطلاعات منظورت چیه؟؟

روبیکا میمونه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیم کارت ک میخای انتقال باید دفتر خدمات بری اونجا یه فرم میدن پر میکنی بعد ب نامه میشه . و اطلاعات مالک قبلی تو دفتر خدمات میمونه . و اگ دلیت اکانت کرده باشی نمیاره بالا روبیکاتو ، روبیکا ربطی ب مالکیت نداره . شماره آن تو اون برنامه مونده 

اطلاعات منظورت چیه؟؟روبیکا میمونه

اخه من اکانت روبیکام تعلیق شده گفتم شاید اگر سیم کارتمو انتقال بدم به یکی از اعضای خانواده ام بعدا بتونم وارد روبیکا بشم 🥲🥲🥲

من سیم کارتم به نام شوهرم بود رفتم انتقالش دادم هیچی تغییر نکرد اکانت روبیکا و سروش همین نی نی سایت ...

چه مدارکی میخواست و اینکه شوهرتم حتما باید میبود یا فقط کارت ملیش باشه حله؟

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
برا منم سواله سیمکارتم ک چهارساله خاموش کردم الان زنگ میزنم روشنه

اوک دیگه مال شما نیست اگه تا ی مدت مشهصی استفاده نشه میسوزه و از مالکیت شما در میاد منم ی سیم کارتم اینطوری از دستمرفت

اخه من اکانت روبیکام تعلیق شده گفتم شاید اگر سیم کارتمو انتقال بدم به یکی از اعضای خانواده ام بعدا ب ...

نه نمیشه

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

من سیم کارتم به نام شوهرم بود رفتم انتقالش دادم هیچی تغییر نکرد اکانت روبیکا و سروش همین نی نی سایت ...

کاش تغییر میکرد

میخواستم مثل ی سیم کارت جدید بشه 🥲

چیکار کنم که مثل ی سیم کارت جدید بشه 🫠

برا منم سواله سیمکارتم ک چهارساله خاموش کردم الان زنگ میزنم روشنه

اوک دیگه مال شما نیست اگه تا ی مدت مشهصی استفاده نشه میسوزه و از مالکیت شما در میاد منم ی سیم کارتم اینطوری از دستمرفت

اطلاعات نفر قبل پاک میشه و اطلاعات نفر جدید جایگزین میشه که البته تو سوابق اطلاعات نفر قبل بایگانی م ...

راهی نیس که مثل ی سیم کارت جدید بشه و وارد ی اکانت جدیدروبیکا بشه