2777
2789
عنوان

دمای هوا چهل و چهار فاکینگ درجستتت

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه شهرا برق میره؟یا زورشون فقط به تهرانی ها میرسه؟😒

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

یه زمانی به ۳۴ میگفتم گرم، به خدا خامی کردم جوونی کردم🥲😅

منم یه زمانی از سرما متنفرم بودم تازه امسال فهمیدم گرما خیلی بدتره

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
منم یه زمانی از سرما متنفرم بودم تازه امسال فهمیدم گرما خیلی بدتره

من که همیشه عاشق پاییز زمستونم الانم روز شماری میکنم تابستون تموم بشه

نهایت دیگه تا ده مهر گرم بعد اون خنک میشه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

تازه فکر کنید شهر ما شرجی دارهخود شرجی خفقان هستنمیشه نفس کشیدشمالی ها و جنوبی میدونن چی میگمافتضاح

منم می‌دونم تو کره دما نهایتا ۳۸ بوده ۳۷ بوده، ۱۲ نفر دور از جون بقیه مردن، به خاطر رطوبته، اونجا رطوبت ۱۰۰ درصده، تابستون یه بار رفته بودیم شمال داشتیم خفه میشدیم

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑

من که همیشه عاشق پاییز زمستونم الانم روز شماری میکنم تابستون تموم بشه نهایت دیگه تا ده مهر گرم بعد ا ...

الام دیگه پاییزامونم پاییز نیست، زمستون اصلا برف نمیاد، فقط زمین خیس میشه

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑