2777
2789
عنوان

خانوما شما تو رابطه شوهر و دخترتون حساسید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3751 بازدید | 71 پست

من عقدم بچه ندارم ولی به همسرم گفتم یه روزی دختردار شد براش اول دوست پسر و رفیق باشه بعد پدر

ذهنتو بشور توروخدا همچین پدری نعمته

من عاشق آدم برفیم میدونی چرا؟چون ظاهرو باطنش یکیه همش سفید سفیده...⛄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بغل لمس نمیشه ؟ پس چطوری بغل میکنن؟

لمس با بغل فرق داره 

اگرم حساسیت اصلیشش این مورد بود اول مطرحش میکرد کلا چیزی که درگیری ذهنی بیشتری ایجاد کنه زودتر از سایر موارد بیان میشه 

بعد چرا باید بیماری ایشون و یا عقایدشون گریبان گیر طفل معصوم بشه 

اگرم بیمارن باید فکر درمان باشن 

کمااینکه لمسش داستانش فرق میکنه شما لمس نقاط حساس رو با بغل یکی میدونی؟

یه صلوات میفرستین برام لطفا 

لمس با بغل فرق داره اگرم حساسیت اصلیشش این مورد بود اول مطرحش میکرد کلا چیزی که درگیری ذهنی بیشتری ا ...

ببینید منظور من از لمس صرفا بغل کردن بود  چرا ذهنتون همش میره سمت اون مسائل؟ دقیقا هم مطرح کرد ازبغل کردنش داره اذیت میشه. این مثالی هم ک من زدم توی خیلیا دیدم ک پدرای قدیم به دختر اخم و تخم میکردن و لمس(بغل) نمیکردن میگفتن زشته  و این توذهنشون جاافتاده و وقتی بابای دختر بغلش میکنه حس بدی میگیره فکرمیکنه زشته. حالاشاید اصلا درمورد ایشون صدق نکنه  شایدفقط شوهرش به دخترش بیشتر توجه میکنه حسادت میکنه

لمس با بغل فرق داره اگرم حساسیت اصلیشش این مورد بود اول مطرحش میکرد کلا چیزی که درگیری ذهنی بیشتری ا ...

قصدمن فقط اینه ک قضاوتش نکنین  یه مادر ذهنش اتقدر بیمارو مریض نیست ک ازبغل کردن پدرو دختری فکرای ناجور و شک بکنه. درمانشم بما ربطی نداره خودش میدونه

خب استارتر اینو توضیح بده ،از جنبه ی حسادت میگی یا یه جنبه ی دیگه؟

من بچه ندارم عزیزم

همسرم یه دختر داره که ۴ سالشه و رابطه خیلی خوبی با هم دارن یعنی نفر اول زندگیشه

من همیشه از دیدن رابطشون خیلی لذت میبرم حتی یوقتایی که همسرم باهام سرده تو دلم تحسینش میکنم که چه پدر و انسان خوبیه

ولی خودم خاطرات خوبی از بچگیم ندارم حتی اگه کنار پدرم میشستم مادرم خیلی حساس بود و اگرم پدرم کادویی لباسی چیزی برام میخرید مامانم یا برای خودش برمیداشت یا میبرد پس میداد و همیشه یه عادت زشت داشت به بابام میگفت مگه فلانی زنته که براش اینکارارو میکنی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
گلم این اختلاله درمانش کنیدمن یکیو میشناختم سر اینکه همسرش دختر چهارسالشونو خیلی دوست داشت دادخواست ...

کیو درمان کنم؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
من بچه ندارم عزیزمهمسرم یه دختر داره که ۴ سالشه و رابطه خیلی خوبی با هم دارن یعنی نفر اول زندگیشهمن ...

خب  این متأسفانه  به خاطر  همین رفتار های مادرتون بوده که باعث آسیب  روح وروان شما شده

به نظرم الان که دیگه خودتون یه آدم بالغ شدین و می تونین قبح این رفتار رو درک کنید و از طرفی هم محبت همسرتون  رو داشته باشید ،،،،خیلی بهتر می تونید وقتی این احساسات  دوباره تو وجودتون زنده  شد ،مدیریتش کنید 

کیو درمان کنم؟

خودتونو که به رابطه یک پدر و دختر حسووی میکنی

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

من تازه به شوهرم یاد میدم با دخترم روابطش خوب باشه ده سالشه یه دوساله هم دارم بیشتر به بزرگه توجه کنه .عین دوتا دوست باشن باهم.اگه با شوهرم عین دوتا دوست باشن در آینده به نفع خودمه که دخترم گیر آدم بدی نیوفته.پدر خیلی نقش داره تو این روابط