2777
2789
عنوان

سوال از خانومای وارد به آشپزی

99 بازدید | 10 پست

سلام عزیزان

چند تا سوال داشتم

 ١-قالب سیلیکونی هموناست که حلوا رو توش میریزنبعد حلواش میشه بوتیکی   آیا قالب رو باید قبلش چرب کرد؟ چند ساعت بمونه در یخچال؟


٢- همین قالب سیلیکونی رو میشه توش کیک یزدی اینا درست کرد گذاشت تو فر؟ یا فرق داره مال داخل فر؟


٣- برای ماسوره زدن حلوا باید حتما حلوامون داغ و شل باشه؟ 

ممنونم از جواب 🙏🏼🌷



قالب سیلیکونی نیاز ب چرب کردن نداره درحد خنک شد حلوا کافی بزاری یخچال 

قالب سلیکونی برا کیک هست که نصبت  ب دما متفاوت 

ماسوره‌حتما حلوا باید داغ باشه شل اصلا نباشه و سفت نباشه 

حتما از قیف پارچه استفاده‌کن 

پلاستیکی میترکه الان برات نمونا حلوا میفرستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالب سیلیکونی نیاز ب چرب کردن نداره درحد خنک شد حلوا کافی بزاری یخچال قالب سلیکونی برا کیک هست که نص ...

من چرب نکردم در نمیومد دیگه دفعه بعد چرب کردم راحت دراومد

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز