2777
2789
عنوان

جوشام خیلی زیاده چیکار کنم

95 بازدید | 8 پست

دختر ۱۵ ساله ای هستم که رو صورتم کلی جوش های زیر پوستی و سر سیاه دیده میشه .

گونه هام صاف هستن ولی روی پیشونیم و چونه ام خیلی زید هست . اگه روشی می‌شناسید بگید . مرسی 

من خودم آب زیاد میخورم .

سبزیجات و میوه زیاد مصرف میکنم . 

صورتم رو روزی دوبار میشورم . 

ولی نمیدونم چرا نمیرن . 

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

ماسک ذغال بگیر برا سر سیاه ها 

و اینکه طبیعیه دوره بلوغ هستی 

ضد آفتاب بزن 

ضد جوش بخر 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

ماسک ذغال بگیر برا سر سیاه ها و اینکه طبیعیه دوره بلوغ هستی ضد آفتاب بزن ضد جوش بخر

مرسی ازتون 

☆{وقتی که گاو وارد قصر میشه ، گاو پادشاه نمیشه فقط قصر تویله میشه ( مراقب انسان هایی که وارد زندگیتون میشن باشید)}☆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر پوست. منم صورتم از کلاس پنجم جوش زد. رفته رفته هم زیاد شد. تو ۱۸ سالگی فک کنم رفتم دکتر پوست اون موقع کل جوشام از بین رفت و صورتم صاف شد. البته الان همیشه جوش داره صورتم ولی به افتضاحی اون موقع نیس.

برو دکتر پوست. منم صورتم از کلاس پنجم جوش زد. رفته رفته هم زیاد شد. تو ۱۸ سالگی فک کنم رفتم دکتر پوس ...

🙏

دست بهشون نزن جاشون نمونه یه عمر پیشمانی میاره

🙏

عرق کاسنی طبع خنک داره خیلی خوبهاین جوشا ممکنه زمینه هورمونی داشته باشهاگه دکتر بری داروهای خوبی مید ...

🙏