2777
2789
عنوان

وقتی میخوام با خانوادم برم مسافرت شوهرم بداخلاقی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 41 پست

مسافرت دوتایی بریداینجوری بیشترخوش میگذره

بابای منم مثل شوهرشماهست فقط دوست داره باخانواده خودش مسافرت بره،مامانم هم دیگه مثل قبل مخالفت نمیکنه سال هاهست که مامانم باخانواده خودش مسافرت نمیره

•هرچه میپوشی پرازمردانگی،هستی ولی سرمه ایی پوشیدنت ایمان من رامی برد...!𝟙𝟜𝟘𝟜/𝟠/𝟙𝟠🙂🫀•

چرا بابا مامانم خیلی اهل حرف و خنده و ایناست ولی کلا شوهرم یکم اخلاقش خاصه اگر خانواده من بیان تو ما ...

به روش بیار دعوا نکن اما صحبت کن 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خانواده خودش راحته خب بهش خوش ميگذرهبا خانواده تو راحت نيست خودتون تنها بريد

غلط کرده چطور من باید با خانواده اون بگم و بخندم و حای ناراحتیمم تو سفر نشون ندم وقت اونکه میشه همه چی کنسل

تو رو به جدت منو لایک نکن
وای چه سخت خیلی حوصله و صبوری میخواد به خدا

یعنی ما ه جا میریم ۴تا آدم میان تو ماشینمون از مهمونی بگیر تا گردش تا سفر همه جا حسرت ی جا تنها رفتن ب دلمه 

آنقدر دلم میخاد موقع مهمونی رفتن بشینم جلو کنارش

چون باباش ماشین نداره و حتما باید با ما بیارتش میگه گناه دارن ماشین ندارن میگم خب منم ادمم گوش نمیده ...

واس اسی چه حوصله ای داری با ماشین خودتونم میان،ما ماه پیش خواستیم بریم مسافرت شوهرم گفت خواهرم گناه داره یاخودم بیارمش گفتم سال یبار میخام برم بیرون مسافرت بمن زهر نکن من نمیام هیچی دیگه آخرش خودمون رفتیم 

به اندازه کافی ور دلمونن تو مسافرت هم تحمل کنیم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
واس اسی چه حوصله ای داری با ماشین خودتونم میان،ما ماه پیش خواستیم بریم مسافرت شوهرم گفت خواهرم گناه ...

بخدا داره دلم میترکه سر این قضیه 

شوهر منکه اصلا بدون خانوادش برای سفر برنامه نمیریزه بیش از حد بهشون محل میذاره منم طوریم نیست در صورتی ک منم راضی نگه داره اینطوری فقط داره اونارو راضی نگه میداره

یعنی ما ه جا میریم ۴تا آدم میان تو ماشینمون از مهمونی بگیر تا گردش تا سفر همه جا حسرت ی جا تنها رفتن ...

خودشونم شعورشون نمیرسه ،بگن هر جا باهاشون نریم شاید بخوان تنها باشن ،واقعا که.

با شوهرت بشین حرف بزن ،یواش یواش کم کن اینجور ماجرارو 

اگه فک میکنی تاثیر داره ،بگو من نمیام اگه تنها نریم 

و خدایی که در این نزدیکیست...
شوه م دوست نداره بارها باهاش حرف زدم مسافرت خانوادگی دوستونداده میگه دسته جمعی

خب نمیشه که همیشه به میل یه نفر رفتار کرد و نفر دیگه کلا سانسور بشه بگو یه بار به میل تو با خانواده تو میریم یه بار به میل من خانوادگی میریم بعد به بارم خودت تنها با خانوادت برو اصلا بهش تعارف نکن که توام بیا بگو‌میخوام برم با مامانم خلوت کنم 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
بخدا داره دلم میترکه سر این قضیه شوهر منکه اصلا بدون خانوادش برای سفر برنامه نمیریزه بیش از حد بهشون ...

من جات باشم نمی‌رم اون مسافرتو،تا شوهرم و خانواده ش بفهمن که ناراحتم 

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.