2777
2789
عنوان

وقتی میخوام با خانوادم برم مسافرت شوهرم بداخلاقی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 41 پست
ب کی؟ میریم خونه خالم

اشتباه متوجه شدم فکر کردم با خانواده همسر می رید سفر 

به نظرم کم محل کن همسرت رو یعنی عادی باش زیاد توجه نکن 

با همه خوش بگذرون 

یه جوری که ترغیب بشه بیاد تو جمعتون و بخواد شاد باشه

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 
اخه آقا دوست نداره تنهایی همیشه تاکید میکنه مسافرت دسته جمعی دوست داره خیلی زورگوعه

تو مسافرت نرو 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا چرا با خانواده هم دیگه میرید سفر؟ این اشتباهه یا باید دوتایی با شوهرت بری یا تو با خانواده خودت ...

شوه م دوست نداره بارها باهاش حرف زدم مسافرت خانوادگی دوستونداده میگه دسته جمعی

تو رو به جدت منو لایک نکن
متأسفانه مامانم افسردگی داره و خیلی اهل مسافرت و مهمونی نیست

بزور ببریدش حال و هواش عوض بشه .

وقتی که رفتید به شوهرت محل نده انگار وجود نداره در حد راننده بدون .اینقدر خوشحالی کن که بفهمه 

یا فاطمه زهرا#
بزور ببریدش حال و هواش عوض بشه .وقتی که رفتید به شوهرت محل نده انگار وجود نداره در حد راننده بدون .ا ...

باید همین کارش کنم تا درست بشه

زورم میگیره اون بداخلاقه اما من تو مسافرت با خانوادش باید بگم و بخندم

اشتباه متوجه شدم فکر کردم با خانواده همسر می رید سفر به نظرم کم محل کن همسرت رو یعنی عادی باش زیاد ت ...

باید همین کارو کنم هرچی من رفتم طرفش و سعی کردم بخندونمش بی فایده بوده تو همه زمینه ها نه فقط سفر

شرابطه زندگیش خیلی پیچیدست

اسی

شاید بخاطر همین همسرت دوست نداره با خانودت بیاد سفر

حتماً خانوادتم حرف نمیزنن و حس میکنه خوش نمیگذره

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫
من اصلا حوصله مسافرت با خانواده خودم و شوهرمو ندارم چرا همش خانواده ها همراتونن؟

چون باباش ماشین نداره و حتما باید با ما بیارتش 

میگه گناه دارن ماشین ندارن میگم خب منم ادمم گوش نمیده کلا خیلی زور میگه کلی هم باهاش حرف زدم بی فایده بوده 

باید همین کارو کنم هرچی من رفتم طرفش و سعی کردم بخندونمش بی فایده بوده تو همه زمینه ها نه فقط سفر

اصلا زیاد به شوهرت محل نده ،تجربه ثابت کرده هرچی به مرد بی محلی کنه بیشتر میاد سمتت

یا فاطمه زهرا#
اسیشاید بخاطر همین همسرت دوست نداره با خانودت بیاد سفرحتماً خانوادتم حرف نمیزنن و حس میکنه خوش نمیگذ ...

چرا بابا مامانم خیلی اهل حرف و خنده و ایناست ولی کلا شوهرم یکم اخلاقش خاصه اگر خانواده من بیان تو ماشین کلا دیگه لال میشه و هیچی نمیگه حتی با منم یک کلمه حرف نمیزنه