2777
2789
عنوان

شب ادراری

1100 بازدید | 32 پست

بچه ها خواهرم ۲۰ سالشه چند مدته تو خواب جیش میکنه 

میگه خواب میبینم که تو دستشوییم و دارم جیش میکنم بعد که بیدار میشم قشنگ خودمو خیس کردم 

تا الان ۳ بار این اتفاق افتاده طفلی انقد ناراحت میشه و گریه میکنه دیگه از ترس تا لحظه آخر میره دستشویی حتی اگه یه قطره مونده خودشو تخلیه میکنه میگه جدیدا تا خواب دستشویی میبینم یجورایی متوجه میشم که خوابه و زود بیدار میشم از ترس ولی گاهی اوقات متوجه نمیشه که خوابه و فکر می‌کنه واقعیه یعنی یجورایی میتونه کنترلش کنه 

دکتر هم نمیاد خجالت میکشه

وااا

چ خجالتی. بگو بمون بدترش کن

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس داره؟

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

خواهر منم اینجور بود کلی بردیم دکتر دلیلشو نفهمید چقدم سخت بود رادیولوژی و آزمایشاش کلی درد کشید اخرم نفهمیدن مشکل چیه گف هیچ مشکلی نداره 

خود به خود مشکلش حل شد بعد چند سال

ساقی نی نی سایت هستم اینم نمونه کارم ☠️💊...  

حرف تو گوشش نمیره یه ریز گریه میکنه فقط

گریه نداره ک

زبونم لال دور از جون الان سرطان درمان داره. با گریه ک کاری پیش نمیره

ی متخصص ارولوژی عالی پیدا کنید. یا از استرس یا از شوکی ک بهش تو بیداری وارد شده هست یا علل داخلی داره

ب زورم ک شده ببرید

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

خیلی ساده بهش بفهمانید که یه بیماری هست مثل سایر بیماریها ، شرمندگی نداره . ممکنه عفونت مثانه داشته باشه راضیش کنین بره دکتر و آزمایش ‌تا سریعتر درمان بشه 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

خواهر منم اینجور بود کلی بردیم دکتر دلیلشو نفهمید چقدم سخت بود رادیولوژی و آزمایشاش کلی درد کشید اخر ...

وای بیچاره 

خداراشکر که مشکلش حل شد ما از خدامونه که کار به دوا درمون نکشه و خوب بشه