2777
2789
عنوان

شب ادراری

| مشاهده متن کامل بحث + 1107 بازدید | 32 پست
دکتر خیر اندیشدکتر روازاده سرچ کندرمان خونگی هاشون من جواب گرفتم

شماهم تجربه داشتین؟

اختیار ادرارتون چطور بود مثلا حسش میکردین وقتی اتفاق میوفتاد؟

خواهرم میگه من متوجه میشم یهو سعی میکنم بیدار بشم که بدترش نکنم ولی تا بیدار میشه دیگه دیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با مامانم می‌خوام حرف بزنم که ببریمش خیلی حالش گرفتست بیچاره 🥲

میتونید خودتون قبل از خواهرتون برید داخل مطب با دکتر صحبت کنین بعدش اون بیاد داخل که نخاین در حضورش مطرح کنین . شاید اصلا نیازی به حضورش نشد و آزمایش دادن.. 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

شماهم تجربه داشتین؟اختیار ادرارتون چطور بود مثلا حسش میکردین وقتی اتفاق میوفتاد؟خواهرم میگه من متوجه ...

خودم نه ولی یکی از افراد خانواده تو ۷ سالگی این مشکل داشت

من از دکتر خیر اندیش شنیدم درمان داره

مرسی عزیزم امتحانش میکنیم امیدواریم که نتیجه بده

قطعا سرد شده و بلغم غلبه کرده نمیخاد دکتر بری خودت برو طب سنتی بهت دارو میده گرمی بهش بده برنج رو بازعفران بخوره و روغن سیاهدونه بماله به زیرشکم و بادکش 

خرما بخوره و سه شیره و کلا سردی رو کم کنه 

فکر میکنم ریشه روانی داره ...شاید .... با یه روانکاو صحبت کنید

خیلی زیاد 

حرص و جوشش زیاده با مامانمم زیاد بحث دارن خیلی عصبی شده جوری که بعضی وقتا هرچی دستشه رو پرت می‌کنه یا خودشو میزنه

ایده خوبیه ممنون دعا کنین درمان بشه🥲

بیماری صعب العلاجی نیست انشاالله به سادگی درمان میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .