2777
2789
عنوان

خاهرم رو خونواده م سلطه گری میکنه

45 بازدید | 17 پست

با اینکه یه شهر خیلی خیلی دوره و سال ب سال نمی بینیمش انگار مهره مار داره وقتی از یکی بدش بیاد یه جوری پشت سرش حرف میزنه اونو از چش همه میندازه ک دهنت وا میمونه 

بامن چندوقته سرسنگینه چون از برنامه های زندگیم هیچی بهش نمیگم زورش اومده رفته ب مادر و خاهرام گفته این جواب تلفنام نمیده 

الان مادرم اینا بامن قهرن

مادرم انگار مادر نیس انگار فقط اون دخترشه روزانه ب اون زنگ میزنه حرف ودرددلاش با اونه کلا اون به مادرم خط میده هرچی اون بگه ذهنیت مادرمم همون شکلی میشه 

مادرم با تشر همیشه باهام حرف میزنه میگه تو سر و زبون نداری مث اون سرگرممون کنی 

حالا فک کن من بعدز مدتهارفتم خونش اینجوری بهم میگه متنفرم از نگاه های چپ چپ مادرم 

خیلی حس بدی داره انگار طردم کردن وچ فایده داره مادرخاهرایی کع محبتشون ب حرف اون باشه وگرنه ازمن دریغش میکنن ماه ب ماه سراغی ازم نمیگیرن

هنوز رو دلمه مادرم زایمان خاهرم با پادرد رفت شهر دور کمک خاهرم یه ماه موند

واس من یه شب بیمارستان اومد همش با اکراه کارای بچمو میکرد حتی یه تعارف نکرد منو ببره خونش. ۴ روز موند خونه ی من.مث مهمون اونقد حالش بد شده بود پیش من ک فقط میخاستم دکش کنم بره 

نگید انتظار نداشته باش.بهرحال مادره ته دلم ازش ناراحتم

قراربود با خاهرمجردم یه بیزنس راه بندازم و توافق کرده بودیم اون یکی خاهر جادوگری نمیدونم چی بهش گف.از اون روز اینم نه زنگی ن پیامی. انگار از من بدشون اومده

😑 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت تاکسیکن چرا نمیخوای ترکشون کنی؟تا چ‌حد باید روانت ب فنا بره؟ول کن دیگ خواهر من

اونجوری بی کس و کار میشم تو چش شوهرم و خونوادش خار و خفیف میشم

😑 
ببخشید از خودتون توقع نداشته باشتوقع نکنزندگی تو بکن..خداتو داشته باشب کسی هم زخم نزنول کن دنیا رو

زخم نزدم ب کسی 

بخدا چون بی زبونم هرچی بقیه میگن درسته منم بخام گلایه کنم‌مادرم اصلا گوش نمیده ولی گلایه های بقیه رو براشون تب میکنه شب خابش نمی‌بره 

یادمه یبار با قهر از خونه ش زدم بیرون قبلش ناراحتی مو بهش گفتم و گریه م گرفته بودم اون وسط هال دراز کشیده با لبخند نگام میکرد

😑 
یعنی کامل قط رابطه کنم

کآمل نه اونم برای بار اول 

ب همسرت لازم نیست چیزی بگی 

فقط هر دو هفته ی خبر بگیر 

یا مناسبت ها برو سالی ی بار 

بعد کم کم بزار کنار..

مهم تر از خانواده ک ازش اومدی خانواده آیه ک ساختی..

UP UP UP   ENTJ