2777
2789
عنوان

جغدای عزیز تشریف بیارین لدفا

13 بازدید | 11 پست

مدل عکس گرفتن میخام

اینطوریه ک خودم خوشگلم تو عکس شبی چیز میفتم

و واسه همین نو اعتماد ب نفس 

کاربری از 4/403 دست منه قبلش چن ماه دست دوستم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از پینترست کمک بگیرعکستو بش میدی کلی ژست و ایده مناسب خودتو بت میگه

واقن؟

بعد امکان چتو اینا ک نداره نه؟ 

من اگه بلد بودم عکس خوب بگیرم که تمام اکانتام بی پروفایل نبود 

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
نه دیگه الان جغد محسوب نمیشیم.الان مرغ سحریم 🤣👌

اها بله بله

ای نسیم سحریییییی پاشو ک مرغات پاشدنننننن بیکارننننن

بعد چجوری عکسمو بدم؟چون تازه نصب کردم بعد زیادم باش سروکله نزدم گفتم بپرسم 😂😁

میری قسمت سرچس ینی اون ذره بینه

بعد یه دوربین اون بالا هست کنار سرچ.. میری میزنی و یه عکس میگیری با دوربینش. یا از گالریت انتخاب میکنی.

انتخاب کردی یه دونه میرنی رو عکست مشابه اونارو تو حالتای مختلف میاره برات

دائم الخسته‌.

میری قسمت سرچس ینی اون ذره بینهبعد یه دوربین اون بالا هست کنار سرچ.. میری میزنی و یه عکس میگیری با د ...

دستت مرسی