2789

امسالم نمیتونم برم دانشگاا 

نمیدونستم باید سوابق تایید کنم و نکردم 

میشه ی نفر  امسال اصلا کنکور نداده باشه 

با رتبه سال گذشته میشه ؟

چون میخواستم با سوابق برم ولی سوابق تحصیلی رو تایید نکردم😭😭😭

هیچ راهی نیس دیگه امسال برم دانشگاه ؟ برم آموزش پرورش کاری نمیکنن؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم سوابق ک قبل کنکور. باید تایید میکردی 🫠

من کنکور ندادم خب برا همین سر در نمیاوردم از اين چیزا 

فکر میکردم همینجوری انتخاب رشته میکنم بر اساس سوابق میرم آزاد و پيام ولی اشتباه میکردم😭😭

من کنکور ندادم خب برا همین سر در نمیاوردم از اين چیزا فکر میکردم همینجوری انتخاب رشته میکنم بر اساس ...

با کارنامه پارسال میدونی انتخاب رشته کنی . ولی نمی‌دونم اونم تایید سوابق می‌خواد یا نه

نمیدونم والا. من ک ناراحتم آخه تراز کم میشه اینطور ک معلومه. خوش بحال اونا ک ۶۰، ۵۰ زدن. کاش تراز کم ...

باز اون ی شانس قبولی داری 

من چی ک امسالم باید قید دانشگاهو بزنم 

تازه سال دیگه معلوم نیس سرد بشم یا ن 

حس میکنم قرار نیس اصلا برم دانشگاه 😭💔

با کارنامه پارسال میدونی انتخاب رشته کنی . ولی نمی‌دونم اونم تایید سوابق می‌خواد یا نه

ای بابا شانس منه 

واقعا میشه با رتبه پارسال؟ 

اگه برم آموزش پرورشی جایی برام درستش نمیکنن ؟ آخه باید یه روزنه ای باشه😭

نمیدونم والا. من ک ناراحتم آخه تراز کم میشه اینطور ک معلومه. خوش بحال اونا ک ۶۰، ۵۰ زدن. کاش تراز کم ...

من ک قشنگ خرااااااااااب کردم . تهش میرم آزاد دیگ حوصله ندارم باز برا کنکور بخونم .🙃🫠

ولی کاش امسال کنکور میدادی سال دیگ باید یازدهم و دوازدهمم ترمیم بزنی هم کنکور بخونی

من همه تلاشمو میکنم ک امسال برم یه دانشگاهی اگه بشه 

ولی چرا ترمیم ؟ یازدهمم خونه ولی دوازدهمم ن 

اگه اینجوری باشه ک دیگه کنکور نمیدم همون سال بعد با سوابق میرم

باز اون ی شانس قبولی داری من چی ک امسالم باید قید دانشگاهو بزنم تازه سال دیگه معلوم نیس سرد بشم یا ن ...

چی بگم والا 😭😭😭کاش منم توانایی ش داشتم ۵۰، ۶۰ بزنم.  خوشبحال شون واقعا. منتظر تراز معدلم . ببینم چند میده 

مشاور انتخاب رشته کنکور

ای بابا شانس منه واقعا میشه با رتبه پارسال؟ اگه برم آموزش پرورشی جایی برام درستش نمیکنن ؟ آخه باید ی ...

اره میشه هر کارنامه دو سال مهلت داره . حالا برو آموزش پرورش یا یه مشاور تحصیلی ببین چی میشه بزا سوابقت