2777
2789

امسالم نمیتونم برم دانشگاا 

نمیدونستم باید سوابق تایید کنم و نکردم 

میشه ی نفر  امسال اصلا کنکور نداده باشه 

با رتبه سال گذشته میشه ؟

چون میخواستم با سوابق برم ولی سوابق تحصیلی رو تایید نکردم😭😭😭

هیچ راهی نیس دیگه امسال برم دانشگاه ؟ برم آموزش پرورش کاری نمیکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سوابق ک قبل کنکور. باید تایید میکردی 🫠

من کنکور ندادم خب برا همین سر در نمیاوردم از اين چیزا 

فکر میکردم همینجوری انتخاب رشته میکنم بر اساس سوابق میرم آزاد و پيام ولی اشتباه میکردم😭😭

من کنکور ندادم خب برا همین سر در نمیاوردم از اين چیزا فکر میکردم همینجوری انتخاب رشته میکنم بر اساس ...

با کارنامه پارسال میدونی انتخاب رشته کنی . ولی نمی‌دونم اونم تایید سوابق می‌خواد یا نه

نمیدونم والا. من ک ناراحتم آخه تراز کم میشه اینطور ک معلومه. خوش بحال اونا ک ۶۰، ۵۰ زدن. کاش تراز کم ...

باز اون ی شانس قبولی داری 

من چی ک امسالم باید قید دانشگاهو بزنم 

تازه سال دیگه معلوم نیس سرد بشم یا ن 

حس میکنم قرار نیس اصلا برم دانشگاه 😭💔

با کارنامه پارسال میدونی انتخاب رشته کنی . ولی نمی‌دونم اونم تایید سوابق می‌خواد یا نه

ای بابا شانس منه 

واقعا میشه با رتبه پارسال؟ 

اگه برم آموزش پرورشی جایی برام درستش نمیکنن ؟ آخه باید یه روزنه ای باشه😭

نمیدونم والا. من ک ناراحتم آخه تراز کم میشه اینطور ک معلومه. خوش بحال اونا ک ۶۰، ۵۰ زدن. کاش تراز کم ...

من ک قشنگ خرااااااااااب کردم . تهش میرم آزاد دیگ حوصله ندارم باز برا کنکور بخونم .🙃🫠

ولی کاش امسال کنکور میدادی سال دیگ باید یازدهم و دوازدهمم ترمیم بزنی هم کنکور بخونی

من همه تلاشمو میکنم ک امسال برم یه دانشگاهی اگه بشه 

ولی چرا ترمیم ؟ یازدهمم خونه ولی دوازدهمم ن 

اگه اینجوری باشه ک دیگه کنکور نمیدم همون سال بعد با سوابق میرم

باز اون ی شانس قبولی داری من چی ک امسالم باید قید دانشگاهو بزنم تازه سال دیگه معلوم نیس سرد بشم یا ن ...

چی بگم والا 😭😭😭کاش منم توانایی ش داشتم ۵۰، ۶۰ بزنم.  خوشبحال شون واقعا. منتظر تراز معدلم . ببینم چند میده 

ای بابا شانس منه واقعا میشه با رتبه پارسال؟ اگه برم آموزش پرورشی جایی برام درستش نمیکنن ؟ آخه باید ی ...

اره میشه هر کارنامه دو سال مهلت داره . حالا برو آموزش پرورش یا یه مشاور تحصیلی ببین چی میشه بزا سوابقت