2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیوونه ای حالا فک کن خود کشی کردی نهایت بقیه چند ما عزا و گریه زاری میکنن تموم 

اونی که ضرر می‌کنه توعی 

هم این دنیا هم اخرتت رو خراب می‌کنی 

الهام  دختری عاشق کیدراما ❤️

زندگیم واسم خسته کنندست من هیچ جایی پیش خانواده ،رفیق،عشق ندارم....هیچکسی منو نمیخواد

فقط میگم قوی باش

بیخیال بقیه باش برای خودت زندگی کن آهنگ بزار برقص بخور شاد باش ❤️

الهام  دختری عاشق کیدراما ❤️

عزیزم من یکی از نزدیکنم خودکشی کرد ایشون مشکلاتشون اندازه ی موهای سرمه و همیشه ی خدا بدبیاری میاره تو زندگی اینم بگم ی خانواده ی روانی داره ک همه ی فامیل ازشون بدشون میاد خلاصه ک ایشون قرص خوردن تو اتاقشون تنها بود من ک وارد اتاق شدم دیدم خوابه منم بقل دستش خوابیدم خدا شاهده بعد ی پنج شش دقیقه بعد یهو نشست و بالا اورد و در این حین گریه میکرد تموم ک کرد نشست با زاری و گریه منو بقل کرد و داد میزد ک خدایا غلط کردم توبه

دیوونه ای حالا فک کن خود کشی کردی نهایت بقیه چند ما عزا و گریه زاری میکنن تموم اونی که ضرر می‌کنه تو ...

میدونی چیه

همیشه گفتم 

چه بخندیم چه گریه کنیم چه بمیریم چه زنده بمونیم

زندگی جریان داره ادامه داره چه با ما چه بی ما

ولی اگه بمیرم شاهد کتک خوردن مامانم نیستم خاک بر سر من

خاک برسر مامانم خیانت میکنه چقدرررر چند بار زنیکه💔از وحشت هر شب تا صبح بیدارم بابا گفته اینبار تکرار شه همه مونو میکشه راحت شیم

عزیزم من یکی از نزدیکنم خودکشی کرد ایشون مشکلاتشون اندازه ی موهای سرمه و همیشه ی خدا بدبیاری میاره ت ...

بعدش هرچی ازش پرسیدم چی شده جوابمو نمیداد میگف ولش نمیخوام ب یاد بیارم ولی دیگ حاضرم هر بلایی سرم بیاد ولی کارمو تکرار نکنم عذاب خودکشی در اون دنیا با مقایسه دربرابر عذاب های این دنیا واقعا وحشتناکه و بعد اون جریان حتی فکر خودکشی هم نمیکنه دیگ خود دانی