2777
2789
عنوان

عمل بینی

13 بازدید | 19 پست

سلام من ۷روزه عمل کردم امروز گچو تامپونو دراوردم نمیدونم چرا بااینکه ورم داره امروز دیدم سوراخ دماغم از روبه رو گنده معلوم بود بااینکه پیش دکتر خوبی عمل کردم و خیلیا میگن عادیه ورم میخابه نوک میاد پایین ولی خیلی میترسم که زیادی کوچیک شده باشه و سربالا تجربه هاتونو بگید ،من ببنیم استخونی باانحراف شدید و شکستگی بوده الان حس مکنم خیلی کوچیک شدخ نمیدونم میگن طبیعیه یا دوروبریا میگن بااینکه ورم داری قشنگه ولی نکنه خیلی کوچیکتربشه اخه خیلی ورم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بینیمو عمل کردم استخوانی بود بعد شما یه هفته س بی‌تو نو عمل کردین باید بیشتر از یه سالی بگذره که نتیجه نهایی شو ببینی خلاصه در طی شش ماه اول کاملا ورم داره بعد یه روزی از خواب پا میشی میبینی یکی از پره های بینی با اون یکی فرق داره 😂کاملا طبیعیه اگه این اتفاقا نیز افتاد نگران نباش

منم بینیمو عمل کردم استخوانی بود بعد شما یه هفته س بی‌تو نو عمل کردین باید بیشتر از یه سالی بگذره که ...

ترسم ازینه سوراخم از روبه رو معلوم بشه ولی میگن تازه تامپون برداشتی دیدی عادیه همه همین حسو داشتن

ترسم ازینه سوراخم از روبه رو معلوم بشه ولی میگن تازه تامپون برداشتی دیدی عادیه همه همین حسو داشتن

اره همینطوره من  شش ماه اول سوراخای بینیم مشخص بود بعد کم کم اومد پایین و پرخاش متقارن شد الان خیلی زیباست اصلا استرس نداشته باشین باید زمان بگذره تا بینیتون ورم بخوابه و نتیجه نهایی و ببینین