من خیلی استرسیم اصن دسته خودم نی یا خیلی واکنش نشون میدم به هرچی توو خودم زود تپش قلب می گیرم مثلن هم گریه کردنی هم خندیدنی حالم بد میشه خیلی وقتا. بعد هی توو دلم یجوریه انگا که میخاد اتفاقه بدی بیفته هی توش رخت می شورن همین الانم اینطوریم نمی دونم چمه تپش قلبم دارم یوقتا خیلی اذیت میشم اصن نمی فهمم چرااینطوریم چندساله ولی خو چندماهم هس بدتر شدم . برعکسه قبلنام نمی تونم گریم کنم یوقتا بی دلیل گریه که می کردم حس می کردم بهتر می شدم ولی الان گریمم نمیاد. سرکار که می رفتم خیلی بیشتر شده بود کارم خیلی استرسسش بالا بود دستامم می لرزید بی دلیل . الان یه هفتس دیگه سرکار نمیرم ترسیدم حالم بدترشه. توو شماعم کسی اینطوری هس؟؟ دوس ندارم دکتر برم قرص بخورم یا مجبورشم به مامانم بگم اصن. دکترم قبلن بم پروپرانول داده بود اخه عوارض نداره بخام ادامش بدم؟؟ فرقیم نمی کرد بحالم که... 😪
ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبلنم اولش یواشکی رفتم بعد فهمید اونم میگف نخور اینارو ولی خو پیشه روانپزشکو اینا نرفتم فقدم یه پروپرانول و فلوکستین می دادن. چندبارم توو اضطراب شدید چندتاشو باهم خوردم ولی خو هیچ فایده ای نداش. مررسی از راهنماییت قشنگم شاید ایندفه رفتم❤
ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰