2777
2789
عنوان

انگار که دارن توو دلم رخت می شورن

55 بازدید | 12 پست

من خیلی استرسیم اصن دسته خودم نی یا خیلی واکنش نشون میدم به هرچی توو خودم زود تپش قلب می گیرم مثلن هم گریه کردنی هم خندیدنی حالم بد میشه خیلی وقتا. بعد هی توو دلم یجوریه انگا که میخاد اتفاقه بدی بیفته هی توش رخت می شورن همین الانم اینطوریم نمی دونم چمه تپش قلبم دارم یوقتا خیلی اذیت میشم اصن نمی فهمم چرااینطوریم چندساله ولی خو چندماهم هس بدتر شدم . برعکسه قبلنام نمی تونم گریم کنم یوقتا بی دلیل گریه که می کردم حس می کردم بهتر می شدم ولی الان گریمم نمیاد. سرکار که می رفتم خیلی بیشتر شده بود کارم خیلی استرسسش بالا بود دستامم می لرزید بی دلیل . الان یه هفتس دیگه سرکار نمیرم ترسیدم حالم بدترشه. توو شماعم کسی اینطوری هس؟؟ دوس ندارم دکتر برم قرص بخورم یا مجبورشم به مامانم بگم اصن. دکترم قبلن بم پروپرانول داده بود اخه عوارض نداره بخام ادامش بدم؟؟ فرقیم نمی کرد بحالم که... 😪

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰
با این حال داغونت چرا مقاومت میکنی نسبت به دارو مصرف کردن ؟!!

انگا سخته که بخام قبول کنم واقن یه مشکلی دارم از حرف شنیدنم می ترسم 🥲

ما یاد می گیریم با درد زندگی کنیم🕊 | بیاید همدیگرو قضاوت نکنیم💛 | من با عقایده خودم زندگی می کنم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پروپرانول ضعیفه. وقتی فرقی به حالت نمی کرد یعنی احتیاج به کمک موثرتری داری.

فکر کن آروم بشی. خوشحال بشی. امیدوار بشی. همه ی افکار منفی از ذهنت برن.

داروهای درست و زیر نظر دکتر این کارو باهات می کنن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
پروپرانول ضعیفه. وقتی فرقی به حالت نمی کرد یعنی احتیاج به کمک موثرتری داری.فکر کن آروم بشی. خوشحال ب ...

اصن یوقتا ذهنم خالیه خالیه سعی می کنم به هیچی فک نکنم اروم باشم بگم بخندم ولی خو باز درونم اونطوریه اوهوم شاید وقتشه کوتاه بیام مررسی قشنگم❤

یواشکی خودت برو دکتر به خانواده ات نگو

قبلنم اولش یواشکی رفتم بعد فهمید اونم میگف نخور اینارو ولی خو پیشه روانپزشکو اینا نرفتم فقدم یه پروپرانول و فلوکستین می دادن. چندبارم توو اضطراب شدید چندتاشو باهم خوردم ولی خو هیچ فایده ای نداش. مررسی از راهنماییت قشنگم شاید ایندفه رفتم❤

آرهمن هر جلسه انقد بهم سخت میگذشت میگفتم دیگع نمیامباز جلسه بعد بزور خودمو‌میکشوندمتا الان که حالم ب ...

واقن تاثیره خوبی داشته؟؟‌من یوقتا فک می کنم الکیه بعد سختم میاد برم بشینم خودمو از اول برا ینفر توضیح بدم بعد بم بگه چیکا کن چیکا نکن

مشکله منم انگا با قرص باید حلشه 🥲

واقن تاثیره خوبی داشته؟؟‌من یوقتا فک می کنم الکیه بعد سختم میاد برم بشینم خودمو از اول برا ینفر توضی ...

اره واقعا موثره

اون یسری تمرین میده که تا جلسه بعد باید انجام بدی و خیلی خوب اثر میذاره

بعد نمیخواد از اول همه چیزو بگی که. من خیلی دوستانه میشینم صحبت میکنم بعد خودش ریز میشه توی جزییات یا از توی همون حرفام‌مشکلمو میفهمه

اره واقعا موثرهاون یسری تمرین میده که تا جلسه بعد باید انجام بدی و خیلی خوب اثر میذارهبعد نمیخواد از ...

چه خوب عزیزم خوبه که ادامش دادی❤ منم شاید یروز بالاخره رفتم