2777
2789
عنوان

به نیت همتون قراره برم حرم امام رضا

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰

به امام رضا بگو اگه مهدی وصبا با هم خوشبخت میشن برسون بهم

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

۱۵ تا...لطفا برای آرامشم برای اینکه خدا منو ببخشه دعام کن من تاحالا قسمت نشده برم مشهد ولی از امام ر ...

در توبه و مهربانی و بخشش خدا همیشه برای بنده اش بازه.
شخص توبه کننده محبوب خداست.
بسم الله الرحمان الرحیم.
خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. خدا توبه پذیر و غفوره.
خدا به بنده هاش نزدیکه و اجابتگر دعاهای ماست. خدا مهربان و دوستدار ماست.
خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا خالصانه به آغوش رحمتش برگردیم.
کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.
اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.
فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.
تاپیکام رو بخونین همشون امیدبخشه و درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خدا و مهربانی امام زمانه
این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

۱۰۰ صلوات التماس دعای زیاد برای ازدواج فاطمه و محمد بعد از محرم صفر عقد بشن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖