2777
2789
عنوان

شوهرم😭😭😭

194 بازدید | 14 پست

بچه ها چندوقتی بود شوهرم میگفت هرغذایی میخورم انگار گیر میکنه تو گلوم حتی آب ک میخورم...تا امروز که رفته بود دکتر برا سرماخوردگیش  به دکتر برا گلوش هم گفته بود دکتر چیز خوبی نگفته🥲 عکس گرفته گفته یا تیروئید یا غده اس 😭😭😭بخدا دیگه تحمل این یکی رو نداریم ما سختی و مشکلات زیاد داریم تو این ایام فاطمیه مارو دعا کنین ان شاءالله چیزی نباشه.

شوهرم مرد خوبیه همینجوریش بخاطر بدهی هاش غصه میخورد دیگه اینم ک شنیده بود امشب اصلا حالش خوب نبود بغض داشت🥲

نمدونم چیکار کنم واسه حالش😭

میشه هرموقع امضا مو خوندی یه صلوات واسه صاحب خونه شدنم بفرستی⚘️🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو خط اول و ک خوندم فک کردم شوهرامون یکین

شوهر منم از دوماه پیش این بلا سرش اومده رفته دکتر بهش گف باید آندوسکوپی بدی شوهرم گف نمیدم گف ممکنه غده باشه آندوسکوپی داد گفتن مریش التهاب برداشته 

هیچی نمیتونه بخوره وقتی میخوره گیر میکنه ده تا لیوان آبم بخوره نمیره پایین

خدا شفاشون بده

از بس جوش زده و غصه خورده

غده تیروییدش احتمالا ورم کرده

بره متخصص انشالله رفع بشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دو خط اول و ک خوندم فک کردم شوهرامون یکینشوهر منم از دوماه پیش این بلا سرش اومده رفته دکتر بهش گف با ...

اخه این رفته پیش دکتر عمومی بعد دکتر همونجا عکس گرفته ازش گفته غده اس حالا یا تیروئید یام یه غده دیگه...من خودم خیلی باهاش حرف زدم گفتم بحرف این دکتر ها نکن فردا میریم پیش متخصص 

احتمالا تیرویید هست نگران نباشمنم تیروییدم هروقت عود میکنه حس میکنم غذا میمونه گلوم.

تیروئید دیگه چه علائمی داره؟

فردا واسش پیش متخصص نوبت گرفتم

اره اصلا نگران نباش شوهر خواهر منم اینجوری بود 

همش میگف احساس میکنم یه چیزی گیر کرده تو گلوم 

تیروئید بود

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
اخه این رفته پیش دکتر عمومی بعد دکتر همونجا عکس گرفته ازش گفته غده اس حالا یا تیروئید یام یه غده دیگ ...

دکتر عمومی چی بارشه.

مام دفعه اول ک رفتیم تمام علائم و گفتیم دکتر گف آندوسکوپی باید بدی شوهرم گف نمیدم اونم گف علائم غدس اینقدر گریه زاری کردم تا شوهرم رفت آندوسکوپی 

اره اصلا نگران نباش شوهر خواهر منم اینجوری بود همش میگف احساس میکنم یه چیزی گیر کرده تو گلوم تیروئید ...

مرسی عزیزم یکم آروم شدم

دکتر عمومی چی بارشه.مام دفعه اول ک رفتیم تمام علائم و گفتیم دکتر گف آندوسکوپی باید بدی شوهرم گف نمید ...

فردا میبرمش پیش متخصص حتما ممنون ازت