2777
2789
عنوان

کی تجربه‌ی ریمو تتو داره

419 بازدید | 21 پست

برای پاک کردن تاتو لیزر پیشنهاد میکنید یا ریمو با محلول و سوزن؟ 

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صد لیزر 😐

اخه ریمو با مواد خیلی گرونتره دلیلش چیه ارایشگر میگه لیزر بیشتر پخش می‌کنه رنگو😐 برای ریمو ۶ میلیون خواسته

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

فقط برو دکتر پوست، خواهرم رفت پیش این تتو کارها خیلی بد شده، دکترم گفته دیگه نمیشه کاریش کرد

اسکار شده ینی جای زخمش ؟ تتوی صورت بود؟ مال من بدنه

لیزر عالیههههههههههه

شما لیزر کردید ؟ چند جلسه‌ طول کشید و تتو چی بود صورت یا بدن؟

اخه ریمو با مواد خیلی گرونتره دلیلش چیه ارایشگر میگه لیزر بیشتر پخش می‌کنه رنگو😐 برای ریمو ۶ میلیون ...

کی میگه ماست من ترشه ؟ 

معلومه هیچکی از کار خودش بد نمیگه دختر خوب

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

اخه ریمو با مواد خیلی گرونتره دلیلش چیه ارایشگر میگه لیزر بیشتر پخش می‌کنه رنگو😐 برای ریمو ۶ میلیون ...

به هزینه نیست 

به تجربه اس 

الان هم همه میگن لیزر بر حسب تجربه 

آهای تویی که امضامو داری میخونی امیدوارم هر جای دنیا که هستی خدا برات بهترینا رو بسازه 🤍

اسکار شده ینی جای زخمش ؟ تتوی صورت بود؟ مال من بدنه

ابرو بود، رنگش بد شده، و دیگه از بین نمیره، دکتر هم گفته نمیشه کاریش کرد، دچار حساسیت پوستی هم شده و خیلی خارش داره ابروهاش مخصوصا اگا افتاب بخوره

شما لیزر کردید ؟ چند جلسه‌ طول کشید و تتو چی بود صورت یا بدن؟

من ابروهام رو میکرو کرده بودم 

بعد 

سال ۹۹ انجام دادم 

خوشم نمی اومد ازش 

پارسال با لیزر طی سه جلسه رفتم پاک کردم جلسه ای ۲۰۰ هزار تومان 

بین هر جلسه هم ۴۰ روز فاصله بندازید 

عالی عالی شده کلی هم به ابروهام شک داد و پر تر شد 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
کی میگه ماست من ترشه ؟ معلومه هیچکی از کار خودش بد نمیگه دختر خوب

بخاطر همین نظر پرسیدم دگ اونی که لیزر داره میگه فقط لیزر اونی که مواد بلده میگه فقط مواد حتی تو نت هم از هر کدوم هم بدی نوشته هم خوبی بخاطر همین موندم

با مواد نری که گوشت اضافه میاره و پاک نمیشه فقط و فقط لیزر 

متاسفانه بخاطر رفتار اشتباه برخی کاربران بر خلاف میلم تصمیم گرفتم هیچ درخواست دوستی رو نپذیرم .
ابرو بود، رنگش بد شده، و دیگه از بین نمیره، دکتر هم گفته نمیشه کاریش کرد، دچار حساسیت پوستی هم شده و ...

لیزر امتحان کنه شاید رفت لیزر کیوسوییچ