2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 39 پست
اره فکر ازدواجم نه حالا به این زودی ولی برام مهمه تو یه رابطه جدی باشم که بدونم وقتم حروم نشده و تهش ...

چی بگم ..... هم سطح همیم ولی این دید بازی ک تو الان داری من همسن تو بودم نداشتم و با یکی ازدواج کردم ک اصلااااا هم فکر و هم شخصیت خانوادم نیست . 

الان زندگی سختی دارم بخاطر همین ازدواج را ب کسی نمیگم ک خوبه . 

کاش منم دید تو را داشتم.... 

با هم شان خوادت ازدواج کن دلت برا کسی نسوزه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
ببین کارت از لحاظ عاطفی شاید جای حرف داشته باشه ولی از لحاظ منطقی درسته ب چند دلیلاولا خانواده ایشون ...

مرسی عزیزدلم که اینقد وقت گذاشتی راهنماییم کردی🩷

اره منم خیلی سعی کردم منطقی نگاه کنم چون هردو وابسته شده بودیم و وابستگی اون هی داشت بیشتر میشد و میترسیدم که بهش اسیب ببشتری بزنم چون دائم درحال مقایسه بودم 

برام مهم نیس که الان که داره ۲۴سالم میشه ازدواج کنم ولی دنبال رابطه ایم که تا ۳۰سالگی مثلا به ازدواج ختم شه و فهمیدم حاضر نیستم با کسی بیشتر از دوسه سال دوست بمونم چون نمیخوام تهش پشیمون باشم و دلایل منطقی زیاد بود خلاصه🥲🩷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم که اینقد وقت گذاشتی راهنماییم کردی🩷اره منم خیلی سعی کردم منطقی نگاه کنم چون هردو وابست ...

خداروشکر ک تصمیم درستی گرفتی

و بهتر از اون خوشحالم ک دچار تروما نشدی

امیدوارم ادمای خوب سر راهت قرار بگیرن گلم موفق باشی

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

از نظر عقلانی کار بسیار درست و منطقی کردی و باید هم همینکارو میکردی. همینکه ایشون هیچ تضمینی بهت ندا ...

اره گفتش که نمیتونم تضمین کنم تمام شرایط رو اونجوری که میخوای فراهم کنم و یچیز دیگه که خیلی خانوادم مخالف بودن این بود که سنش کم بود و میگن مرد معمولا زیر ۲۸سال بچست و نباید زیاد رو حرفشون حساب کرد

اون خیلی دوسم داشت منم دوسش داشتم ولی عاشقش نبودم دائم درحال مقایسه بودم🥲

پس ولش کن ولی دلم واسش سوخت طفلی به خاطر شرایط خانوادگیش طرد شد

اره🥲ولی کلی باهاش حرف زدم که ازدواج بچه بازی نیس ممکنه چندسال بعد به هردومون فشار بیاد و اذیت شیم بیا منطقی باشیم🥲

اون چیگف

سعی کرد منصرفم کنه و دوسه بار گفت خب خانوادت بلاخره کوتاه میان و فلان بعد من گفتم من خودمم توان ندارم این همه سال صبر کنم ازدواج شوخی نیس یسری چیزا برام مهمه توقع هامون فرق داره بعدا ممکنه اذیت بشیم هردومون🥲