2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 39 پست

ببین کارت از لحاظ عاطفی شاید جای حرف داشته باشه ولی از لحاظ منطقی درسته ب چند دلیل

اولا خانواده ایشون در سطح شما نیستن با توجه ب اینکه گفتین پدرتون ادم سرشناسی هست

دوما حقوق پایینی دارن پرستارا و کلا شغلی هست ک برای مردا مناسب نیست

سوما اینکه پارتنر شما کاملا بهتون حق انتخاب داد

یعنی از حرفای شما شوکه نشد و منطقا اونارو پذیرفت

حالا اگر شما با همه ی این شرایط کنار میای و فعلا قصد ازدواج داری میتونی بگی تصمیمم عجولانه بود

ولی ظاهرا قصدت اینه ک الان ازدواج کنی و نمیخوای کیس های ازدواجی خوبتو از دست بدی خب قطعا کارت درست بوده

عاشقشم ک نبودی

اگر باهم ادامه میدادین ۴ سال دیگه وقتی ازدواج میکردین دائم زندگیتو با بقیه و خاستگار های قبلیت مقایسه میکردی و بخاطر منتظر موندن واسه ی پارتنرت همیشه روش ی حس منتی داشنی

ضمن اینکه تا ۴ سال دیگ خدا کریمه 

شاید تو تا ۳ سال هم منتظرش میموندی کلی خاستگار رد میکردی تهش جدا میشدین و تو همه چیو میباختی

پس بنظرم کارت درست بوده

امیدوارم خوشبخت شی گلم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ای کاش زودتر کات میکردی ولی خب کار درست رو انجام دادی فقط اینکه چجور پیشنهاد کات رو دادی؟ ای کاش ...

اره زودتر ازاینا باید تصمیم میگرفتم اشتباه کردم

بهش گفتم که خانوادم باهام حرف زدن مخالفت کردن که همین الان حدود سه ساله دوستین ما دوس نداریم تو یه رابطه بلاتکلیف باشی و طرفت الان تو سن ازدواج نیس و شرایط نداره منم گفتم نمیتونم منتظر بمونم که ایا شرایطت تا چندسال دیگه اوکی بشه یا نشه تحمل ندارم و خانوادمم مخالفن نمیتونم تو روشون وایسم

از نظر عقلانی کار بسیار درست و منطقی کردی و باید هم همینکارو میکردی. همینکه ایشون هیچ تضمینی بهت نداده یعنی خودش هنوز شاید مردد باشه. 

ولی به لحاظ عاطفی اگر علاقه بینتون دوطرفه بوده و زیاد بوده خب واقعا حیفه. خصوصا اینکه میگی اخلاقشو دوست داشتی و از همه مهمتر اینکه ایشون بهت علاقه داشته. واقعا ارزشمنده علاقه ای که از ته دل باشه البته به شرط اینکه مرد یه تضمینی بده. 

نه راحع به خانوادش کم کم بهم گفت و اوایل هم فک میکردم که میتونم کنار بیام ولی بعد اینکه رابطه جدی شد ...

پس ولش کن 

ولی دلم واسش سوخت 

طفلی به خاطر شرایط خانوادگیش طرد شد 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

شما انقدر خانواده سرشناسی هستید که یک دختر دوسه سال با احساسات یک پسر بازی می‌کنه 

و درنهایت چون در سطح خودش نمیدونه خیلی راحت کنارش میزنه ....

ناراحت نشی عزیزم 

با تمام این تعاریفی که دادی 

اما فکر کنم پسر اینجا شانس آورد 

کاملا موافقم منم میگم کاش یه بهونه چرت و پرت میاورد یا خودش رو ادم بده جلوه میداد تا پسره کمتر خورد ...

ادمی نبود که بهونه چرتو پرت رو قبول کنه اتفاقا ادمی بود که اگه باهاش بالغانه حرف نمیزدم و دلایلمو منطقی نمیگفتم خیلی عذاب میکشید و ازش تشکر کرد که نشستم باهاش حرف زدم ولی دلخوره که نخواستم بسازم باهاش

اره زودتر ازاینا باید تصمیم میگرفتم اشتباه کردمبهش گفتم که خانوادم باهام حرف زدن مخالفت کردن که همین ...

تو کار درست و رو انجام دادی اسی ناراحتی نداشتی باش خداروشکر بالاخره یه دختر که از روی منطق تصمیم بگیره تو نی نی سایت پیدا شد 

ادمی نبود که بهونه چرتو پرت رو قبول کنه اتفاقا ادمی بود که اگه باهاش بالغانه حرف نمیزدم و دلایلمو من ...

دلخوری طبیعیه عزیزم مهم اینه تصمیم تو واسه جفت تون خوب بود اصلا فکر کن که تویی که تو ناز و نعمت بزرگ شدی فردا پس فردا تو زندگی مشترک تون متوجه اونقدر که باید شرایط مالی رو فراهم کنه اولین کسی که اذیت میشه خودشه و عذاب وجدان میگیره ولی وقتی با کسی که شرایط مالیش مث خودش باشه استرس کمتری رو متحمل میشه 

اگه فکر ازدواجی کار خوبی کردی کات کردی تفاوت فرهنگی دارید . چند سالته ؟ چرا از اون فکر شوهری ؟ دوست ...

اره فکر ازدواجم نه حالا به این زودی ولی برام مهمه تو یه رابطه جدی باشم که بدونم وقتم حروم نشده و تهش ازدواج باشه

۴ماه دیگه ۲۴سالم میشه

اخه ادمیم که دنبال رابطه جدیم و زود وابسته میشم دوس دارم با کسی باشم که قصدش جدی باشه دوستی الکی خوشم نمیاد

نه باز بهتره فکر کردم مستقیم بهش گفتی ولی بازم میشد بهتر بگی بیخیال تصمیم ات درست بود خودتو معطل یه ...

اره خیلی باهاش حرف زدم و سعی کردم ارومش کنم و گفتم بهش که تو خیلی ادم خوب و باارزشی هستی و ما روزای خیلی خوبی رو باهم گذروندیم ولی الان سنت کمه و شرایط نداری منم متوجه شدم که نمیتونم چندسال دیگه منتظر باشم که شاید شرایط باب میلمون باشه یا نه توانشو ندارم

نوشتی عاشقش نیستی و فقط دوسش داری 

پس بهترین تصمیم رو گرفتی

اما بابت اون هم تا حدی مسئولی 

بالاخره تو عاشقش کردی 

برای آرزوی موفقیت کن و دعا کن موفق باشه 

ازش هم حلالیت بگیر و ارتباطتت رو تموم کن