2777
2789
عنوان

رابطه

91 بازدید | 39 پست

بچه ها من خیلی به کمک نیاز دارم ممنون میشم راهنماییم کنید من دوسال و هشت ماه با دوس پسرم بودم و چندماه بود هی فکر کات کردن بودم شاید بگید چرا اینقد دیر خواستی کات کنی بعد این همه مدت؟راستش چون قبل اون رابطه جذی نداشتم و تجربه کافی نداشتم و وقتی وارد رابطه شدیم هردو سنمون کم بود و منم نمیدونستم از یه رابطه چی میخوام دقیقا 

شرایط هردومونو میگم ببینین کار درستی کردم کات کردم یا نه 

دوس پسرم الان ۲۳سالشه و دانشجوی پرستاریه و یسال مونده درسش تموم شه و بعدشم که دوسال طرح داره و دوسالم سربازی و خونه و ماشینم نداره و مغازه داداشش کار میکنه و هرچی درمیاره میده شهریه دانشگاه و وضع خانوادشم معمولیه و خودش اخلاق خیلی خوبی داره و خیلی با درک و شعوره نسبت به سنش ولی مشکل اینه که ایشون پدر بسیار بیخیالی دارن و قبلا خیلی وضع مالیشون خوب بوده ولی پدرش قبلا به مادرش خیانت کرده و یسال جدا زندگی میکردن و سر دوست و رفیق بازی سرمایشونو از دست داده و زندگی خیلی معمولی ای الان دارن و سابقه مصرف تریاکم داشته و برخلاف پدرش،مادرش خیلی زن خوبیه و پسراشم به خودش رفتن 

موضوع اینه که دوس پسرم حداقل حداقل چهار سال دیگه از من فرصت خواست که بیاد خواستگاری و بهم گفت من فقط قول میدم تمام تلاشمو کنم و هیچ تضمینی بهت نمیدم که تا چند سال دیگه همه چیرو بتونم فراهم کنم و از طرفی من تو خانواده ای بزرگ شدم که همیشه همه چی برام فراهم بوده و الانم هست و وضع مالی خانوادم خوبه و سختی ای ندیدم و بالام رو تو استان همه میشناسن و جزو خانواده های سرشناسیم که سر اسم بابام قسم میخورن 

من وقتی شرایط دوس وسرم رو به مامانم گفتم مامانم خیلی مخالفت کرد و گفت باباتم مخالفه و چهار پنج سال دیگه خیلیه که بخوای بپاش بمونی و از پدر ایشون اصلا خوشش میومد و میگه با وجود همچین پدری ما اصلا راضی نیستیم ابرومون میره این پدر نمیتونه بچه هاشو حمایت کنه و احتمال خیلی زیاد دوس پسرت حتی تا چهار پنج سال بعدم نمیتونه خونه و ماشین که تو میخوای و اون زندگی ای که میخوایم رو فراهم کنه البته منم چیز رویایی نمیخوام ولی نمیخوام چندسال بعد تو زندگیم مشکل مالی داشته باشیم و همش استرس داشته باشم یه تضمینی میخوام بهرحال و مشکل دیگه اینه که خانوادم دوس ندارن همسر ایندم پرستار باشه چون میگن با حقوق ۱۲تومن نمیشه زندگی کرد که خب راستم میگن و کادردرمان اکثرا شیفت شب دارن و ما دوس نداریم دخترمون بعضی شبا تنها باشه و میگن خانواده حمایت گر و وضع خوبی نداره که بخوان حمایتش کنن و میگن که تو سنی نداری و موقعیت های خوبت رو بخاطر این از دست نده و ما موافق نیستیم تا چندسال دیگه هم پاش بمونی که ایا شرایط اوکی بشه یا نه و اینم بگم من عاشق دوس پسرم نیستم ولی خب خیلی دوسش داشتم چون همیشه خیلی هوامو داشت و خیلی با فهم و شعور و خوش اخلاقه ولی وقتی به ازدواج و اینده فک میکنم نمیتونم فقط با همچین چیزی تصمیم بگیرم و خانواده طرف،فرهنگ،وضع مالی،شغل،خونه،ماشین،همسطح بودن و…خیلی برای خودم و خانوادم مهمه 

اینارو به دوس پسرم گفتم و کات کردم باهاش ولی خیلی ناراحته خیلی عذاب وجدان دارم بابتش و خودمم برام سخت بود و میگه تو نخواستی چند سال دیگه پام بمونی ولی ازاون طرف هیچ تضمینی بهم نمیده فقط میگفت من تلاشمو میکنم ولی من بنظرم ازدواج شوخی بردار نیس و حرف خانوادم منطقیه اما عذاب وجدان اینکه اون خیلی بهم وابسته بود و باهاش کات کردم خیلی الان حالش بده داره دیوونم میکنه بنظرتون کار درست رو انجام دادم یا نه؟

اینجا نی نی سایته نمیدونی اینجوری طولانی کسی جوابت رو نمیده باید قطره چگونگی بنویسی هر صفحه یه خط 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم نباید اینا رو مستقیم بهش میگفتی مگه پدرش و خانوادش دست خودش بوده؟

این دلایلو برای خودت داری که شایدم درست باشن ولی لازم نبود عنوان کنی میتونستی یه دلیل مسخره پیدا کنی یه دعوا راه بندازی و کات

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

شما مگه از اول نمیدونستی 

قرار نبود که معجزه بشه عزیزم 

حالا که گذشته 

ولی وقتی میبینی نمیتونی با شرایطش کنار بیای پس ولش کن 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 

اولاً که تا وسطاش خوندم و باید بگم که این رسومات مسخره رو بزارید کنار که ای آبرومون با این می‌ره و...

اگر واقعاً دوست‌ش داری و اخلاق‌ش خوبه، به‌پاش بمون و این ۴ سال رو صبر کن

و تازه وضع مالی‌شونم می‌گی متوسطه، زیاده‌خواه نباش میلیاردر با اخلاق و... کم گیر می‌آد احتمال خیانتم بیش‌تره چون‌که پول‌دارن

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

مهم اینه عاشقش نبودی دیگه پس خوب کردی

امیدوارم باکسی آشنا شه که عاشقش باشه 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
به نظرم نباید اینا رو مستقیم بهش میگفتی مگه پدرش و خانوادش دست خودش بوده؟این دلایلو برای خودت داری ک ...

نه عنوان نکردم که اصن به خانوادش توهین نمردم فقط گفتم که تو الان شرایط ازدواج نداری و من نمیتونم منتظر باشم که تاکی شرایط ایا اوکی بشه ایا نشه و گفتم از لحاظ فرهنگی و خانوادگی نمیخوریم بد گفتم؟🥲

به نظرم نباید اینا رو مستقیم بهش میگفتی مگه پدرش و خانوادش دست خودش بوده؟این دلایلو برای خودت داری ک ...

کاملا موافقم منم میگم کاش یه بهونه چرت و پرت میاورد یا خودش رو ادم بده جلوه میداد تا پسره کمتر خورد میشد و راحت تر کنار میومد 

شما مگه از اول نمیدونستی قرار نبود که معجزه بشه عزیزم حالا که گذشته ولی وقتی میبینی نمیتونی با شرایط ...

نه راحع به خانوادش کم کم بهم گفت و اوایل هم فک میکردم که میتونم کنار بیام ولی بعد اینکه رابطه جدی شد دیدم نمیتونم و دیر با خانوادم درحریان گذاشتم اوناهم که راضی نبودن بیشتر سرد شدم

اگه فکر ازدواجی کار خوبی کردی کات کردی تفاوت فرهنگی دارید . 

چند سالته ؟ چرا از اون فکر شوهری ؟ دوست بودید حالا 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
نه عنوان نکردم که اصن به خانوادش توهین نمردم فقط گفتم که تو الان شرایط ازدواج نداری و من نمیتونم منت ...

نه باز بهتره فکر کردم مستقیم بهش گفتی ولی بازم میشد بهتر بگی بیخیال تصمیم ات درست بود خودتو معطل یه رابطه ای که خانواده راضی نیس و مشخص نیست کی به سرانجام برسه نکردی!