2777
2789
عنوان

دلم میخواد گریه کنمممم

5 بازدید | 6 پست

من چند ماهی هست میرم سرکار

تو این مدت واقعا سعی کردم به بهترین نحو کارمو انجام بدم

حتی یک سری کارها که اصلا وظیفه من نیست رو به عهده گرفتم تا خودمو نشون بدم

بعد یک کاریو مدیرمون گفته بود انجام بدم از هفته پیش، هر روز به دلایلی که البته تقصیر من نبود و مشکل از خود سامانه بود انجام نمیشد..

امروز صبح رفتم اول صبح معمولا خیلی کاری ندارم، گفتم تا موقه کشوهامو مرتب کنم یکم بهم ریخته شده بود..

بعد ریخته بودمشون رو میز و اینا، یکهو مدیرمون زنگ زد که اون کارو پیگیری کن و فلان..

منم گفتم باشه، باز بدو بدو رفتم انبار کارای اونجا رو یکم اوکی کردم برگشتم گفتم اول کشومو مرتب کنم که مدارک اینور اونور نشه بعدم کاری که گفته رو انجام بدم

واقعا تو تمام این مدت سعی کردم به بهترین شکل کارمو انجام بدم انصافا هم ادم از زیر کار در رو و اهل بی کیفیت کار کردن نیستم

بعد زنگ زد بهم گفت انجام دادی؟ گفتم بله همین چند دقیقه پیش..

گفت من از صبح گفتم تو الان انجام دادی؟ حالا مثلا یک، یکونیم ساعت گدشته بود

گفتم شرمنده داشتم کشومو مرتب میکردم..

بعد با یه لحنی گفت خانوم فلانی کشو مهمتره یا کاری که من گفتم؟

انقدر دلم شکست.. خدایی اگر اهل زرنگ بازی و این داستانا بودم ناراحت نمیشدم

حالم از خودم و اوضاعم بهم خورد که باید بیام اینجا زیر دست چندتا مرد کار کنم برای چندرغاز...

وقتی موقه حق و حقوق من میشه میگن باشه و میرررره که عملی بشه، وقتی اونا کار دارند با اینکه درگیر کارای خودشون بودم اینجوری متهم میشم..

بعد یک مشکلیم که دارم حتی وقتی حق با منه، نمیتونم از خودم دفاع کنم و به من و من میفتم... 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا کار واسه مردم همین 

ولی اگه میخوای کار کنی و خودت کاری رو نمیتوتی راه بندازی کلا شرایط همین 

فقط یه چیز نمیدونی وقتی کارفرما داری هرچی بگه باید همون انجام بدی ،من اشتباه تو رو داشتم کلی اضافه تر از وظایفم کار میکردم ولی چون حواسم به خواسته های کارفرما م نبود باهم به مشکل خوردیم و دوبار سو تفاهم پیش اومد ومن مجبور شدم خودم استعفا بدم

بی دلیل نبوده که قبول کردم.. نه این کاری که ازم خواسته بود مربوط به خودم بود..

اول اون کار رو انجام میدادین، بعد کشو رو مرتب میکردین. حالا هم چیزی نشده که، از این به بعد حواستون باشه کارهاتون رو اولویت بندی کنین و اول مهم تر ها و فوری تر ها رو انجام بدین.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
ببین کلا کار واسه مردم همین ولی اگه میخوای کار کنی و خودت کاری رو نمیتوتی راه بندازی کلا شرایط همین ...

بابا ما تمام مجموعه مون حتی سالن سرویسمون دوربین داره

خب چک کنه دیگه..

واقعا هم کار برای مردم همینه.. 😔

فعلا که دانشجوام باید یکی دوسال با این کار سر کنم تا بعد..

بدبختی اینجاست نمیتونم حتی از حق خودم دفاع کنم... از دین اخلاقم متنفرم

اول اون کار رو انجام میدادین، بعد کشو رو مرتب میکردین. حالا هم چیزی نشده که، از این به بعد حواستون ب ...

نمیشد بابا یک وجب میز هست بعد نمیشه

بعدشم اصلا اونقدر طول نکشید

تازه بعدشم کاشف به عمل اومد مشکلش رفع نشده بیخودی منو توبیخ میکنه که چرا انجام ندادی!

ولی دقیقا میخوام از این به بعد اول کاری که میگه انجام بدم بهانه دستش نباشه.. ولی در کل حرف من چیز دیگه بود

کلا دل ادم میگیره هرچقدرم تلاش کنی با کوچکترین خطا میزنند تو صورتت