2777
2789

بچه ها یه لباس برای دخترم گرفتم با شلوارکش۵۸۰

بعد رفتیم مهمونی لک شد 

منم با صابون و به صورت دستی همون قسمت لک رو شستم

اما رنگ قلب قلبیای لباس رفت اما لک لباس نرفت😖😓

شوهرم کلی غر سرم زد که چرا لک شده لباس بچت مینداختی تو ماشین و...آخه لباسشوییمون خوب نمیشوره

میگه تو مهمونی لباسشو عوض میکردی لباس ساده تنش میکردی لک نشه دخترم یک سال و دوماهشه

اره بعضی لباس ها در برابر پاک شدن لک مقاومن 

ولی عجب شوهری داری ها

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

صابون رخت شویی می‌زدی یا مایه لکه بر یا وایتکس البته اگه سفید بود 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد بده مرد توی این‌چیزا دخالت کنه 😐😐 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇