2777
2789

سلام خانوما

شما چه ترفندها و چه عادتایی رو توی تغذیه و زندگی رعایت میکنید که به نظرتون برا سلامتی مفیده و اینکه تا حالا از ماسک طبیعی برای روشنی پوستتون استفاده کردید که نتیجش رو ببینید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راه های زیبایی  . نخوردن شام زیاد خوددن ۸ لیوان اب سبزیجات نخوردن غدا های خیلی شیرن و شور وچرب   ورزش  شنا    برای سلامتی استخوان ها حموم افتاب   برای پوست که دکتر باید تشخیص بده پوستت چیه بعد به نسبت اون اسکراب و پاسک و ابرسان و ضد لک و روشن کننده ضد چروک و ضد افتاب مصرف کنی   برای مو ها هم  تقویت کننده و مکمل ها

هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد به عشق

من انقدر که به خودم اهمیت میدم جوگیر شدم راجع بهش تاپیکم زدم 😂 از ذوقم ....

از این دستگاههای شستشوی صورت دارم خیلی خوبه رو جوش و شفافیت تاثیر داره ... شنیدم ماست و گل ختمی هم واسه روشنی خوبه اما تنبلیم میاد استفاده کنم با اینکه خرریدم 

ضد لک کدلی هم خوبه مییییییگن  ، البته با استفاده مستمر ، گرونم هست

راه های زیبایی  . نخوردن شام زیاد خوددن ۸ لیوان اب سبزیجات نخوردن غدا های خیلی شیرن و شور وچرب ...

بسیار عالی 

من تقریبا اینایی که گفتی رو صفرم

نصف صورتم لک داره که دکترای پوست گفتن حتی با لیزر هم خوب نمیشه 

حتما هر ۶ ماه یکبار چکاپ کامل میرم چه دندون چه زنان چه آزمایش خون و ....

داخل حموم و بعد از حمام لز ماسک استفاده میکنم

به موهام خیلی میرسم 😊

ورزشم که هر روز ساعت ۶ صبح انجام میدم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏