2777
2789
عنوان

مردای 30 ساله

584 بازدید | 22 پست

دختراییک نامزدتون یادوست پسرتون 30و خوردی ساله بیاین از مشکلات و خوبیای رابطه هامون بگیم شاید این وسط کمکی ب همدیگ کردیم البته اول سن خودتون و طرف مقابلتون رو هم مطرح کنید تابهتر طرز فکرامونو باهم شریک بشیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان ویرانه های هوس بخونید رایگانه از کتابراه

اونجام یه دخترجوون۲۰ساله با یه مرد سی و خورده ای ازدواج میکنه و ...

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

بزرگترین مشکل من تو دوسه تا ازدوستی هاییک داشتم همش مجازی بوده اینک من خیلی وابسته میشم و میخوام طرف مدام حواسش بهم باشه  ناراحتیم رو از پشت تلفن متوجه بشه ازصدام از طرز چتام و از دلم دربیاره وقتی اینکارو نکنه خیلی بیشترناراحت میشم دیونه میشم زندگی زهرمارم میشه این اقام اوایل خیلی توجه میکرد ولی الان همش درگیر زندگی خودشه و کمتر پیام میده وتماس حتی بیشتروقتاخودم پیگیرشم اگ من پیام ندم اصلا ساعتهاازم بیخبر هم باشه فرقی نداره براش البته میدونم ک دوستم داره اون میگ من تو رابطه واقعی ینی رودر رو خوبم و مجازی بلدنیستم و... امانمیتونم تحمل کنم خیلی عذاب میکشم سراین موضوع شمام اینجورین؟ 

سن من 25 و اون 32

بزرگترین مشکل من تو دوسه تا ازدوستی هاییک داشتم همش مجازی بوده اینک من خیلی وابسته میشم و میخوام طرف ...

عزیز در مورد طرحواره محرومیت هیجانی سرچ کن این مسئله به این مورد مربوط میشه بعدش اگر سوالی داشتی من در خدمتم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
عزیز در مورد طرحواره محرومیت هیجانی سرچ کن این مسئله به این مورد مربوط میشه بعدش اگر سوالی داشتی من ...

طبق چندتاتستی ک انجام دادم فکرکنم خلاء عاطفی دارم و براهمین انقد وابسته و... میشم

بزرگترین مشکل من تو دوسه تا ازدوستی هاییک داشتم همش مجازی بوده اینک من خیلی وابسته میشم و میخوام طرف ...

وای این خیلی روی اعصابه

یه کم روی خودت کار کن این همه وابستگی و توقع آزاردهنده است

یه دختر خانم عاقل و بالغ باید برای خودش کار و مشغله داشته باشه با توجه طلبی مداوم طرفشو به جزا نیاره

و خدا برای من کافیست.....