2777
2789

بخاطر برادر شوهر و همسرم 

پدر شغلش جوری هست که تراکنش کارت خوان هاش زیاد هست ولی پول مردم هست و برای خودش نیست برای همین بانک هایی که ازشون کارت خوان گرفته بخاطر تراکنش زیاد وام میدن.....دوست و آشنا هم میان کارت خوان میزارن باهاش کار میشه وام میگیرن می رن و پدرم توافق می کنه باهاشون که مالیات بر عهده خودشون هست. 

حالا برادر شوهرم یک کارت خوان گذاشت و نزدیک 400 میلیون خورده ای وام 4 درصد گرفته و براش مالیات 200 میلیون اومده از دیشب کلی پدرم تهدید کرده که باید خودت بديش مالیات رو و صبح هم از حساب بانکی همسرم که مشترک هست بین همسر و پدرم 130 میلیون به حساب خودش واریز کرده، که اون پول پدرم بوده 

حالا همسرم منو اذیت میکنه و حق به برادرش میده میگه اون پول هایی که اومده توی حساب کارت خوان برای خودش بوده در حالی که پول مردم هست و بابات باید مالیات بده و بابات داره ضرر بهش میرسونه 

اخر شراکت دعوا

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه از اول طی کرده بودین الان نباید حرفو عوض کنن و بزنن زیرش

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

تقصیر خودته که بین پدر و خانواده شوهرت گذاشتی کار شراکتی انجام بدن     هیییچوقت هیچوقت نزارین دو خانواده با هم کار مالی انجام بدن 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    
چه جالب که دوست و آشنا وام میگیرن اونوقت ضامن این وامها پدرت هست دیگه؟

پدرم ضامن نیست فقط با حساب شون کار می کنه ولی برادرشوهرم میگه باید مالیات خودش بده، در حالی که اون پول هایی که دست پدرم می رسن باهاش گردش حساب داره متعلق به معامله مردم هست که پیش پدرم امانت هستو سودش براش خیلی نیست ولی خوبه خدا رو شکر هست. 

فقط دو سه بازی ضامن من و همسرم شد. 

تقصیر خودته که بین پدر و خانواده شوهرت گذاشتی کار شراکتی انجام بدن هیییچوقت هیچوقت نزارین دو خان ...

اصلا من دلم نبود و نیست ولی پدرم گفت اینم مثل بقیه.... 

و الان من فشار روم هست خیلیییییییی 

دقیقا به هر کس که میخواد وام بگیره باکارتخوان طی می کنه ولی الان اینطور شده.

الان شوهر منم با داداشم کاری رو شروع کردن درسته حساب کتابشون شسته رفته هست. بازم روزی هزار بار میگم زیاد با داداشم خودمونی نشو حریم بینتون باشه. نگو پولت رو بده من باهاش چیزی بخرم یا اون نگه از سودت ب من بده

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

الان شوهر منم با داداشم کاری رو شروع کردن درسته حساب کتابشون شسته رفته هست. بازم روزی هزار بار میگم ...

دقیقا 

ولی الان شریکی این وسط وجود نداشته و پدرم با حساب شون کار کرده و الان تهدید می کنن که خودت باید مالیات بدی