2777
2789

یکی از اقوام شوهرم .زنش میره سفر بعد بی خبر برمیگرده خونه میبینه شوهره زن اورده.طفلکی جیییغ و داد میکنه ز میزنه ب پدرشوهرش اینا میان..مرده هم میزاره میره بعد یماه میاد میگه نمیخوامت! زنه ب گفته خودش خواسته بخاطر ی زن خراب و شوهر هرزش زندگی بچه اش خراب نشه و ادامه میده با مرده زندگی رو‌.

مرده بعد چندماه میگه طلاقت میدم نمیخوامت.سرتون رو  درد نیارم.مرده زندگیش رو میفروشه ۲۵۰میلیون میده زنه مهریه ک کلا دیگه بره زنه.بچه ام میده ب زنه‌. خود مرده ام آس و پاس میشه.شبا مغاره میخوابه. 

زنه هی زنگ میزنه ک بچه دلش تنگ شده برات.مرده اهمیتی نمیده .بعد چندماه خبر دادن ک دوباره میخوان عقدکنن 

..زنه ام ابلهه ۲۵۰میلیون رو دودستی میده ب مرده ک خونه بگیره وماشین..مهریه ام کلا ۵تا سکه .حالا مرده پول رو برداشته و رفته مدتهاست ک نیست..ز زده گفته نمیخوامت.اون زنه هرزه ک باهاش بوده بارداره ..خلاصه زنه ام دیروز هم۰ین اشک‌میریخت ...دلم بحال بچشون کبابه..باشوهرم میشینیم همش غصه بچه اش رو میخوریم.یسره میگه بابام رو میخوام‌.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

در واقع باید برای بلاهت خانمه اشک ریخت

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مرده از حد نگذرونده زنه خیلی خره معذرت میخام البته

اخه زن انقد ضعیف و بی عزت نفس؟!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مرده که همون اول تکلیفش مشخصه این خانمه است که مشکل داره زن انقد بی فکر و نادون اخه ادم عاقل از یه سوراخ دوبار گزیده نمیشه چی دیذه تو اون مرد که دوباره حاضر شده برگرده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ببخشيدااا زنه تقصير خودشه حماقت كرده پول و پس داده چطور به همچين جونور كثيفي دوباره اعتماد كرده ؟

اره من کار زنه اصلا برام قابل قبول نیست...خودش میگه میخواستم زندگیم رو درست کنم..بچه شونم بشدت بابایی ..خواسته بچش بی پدر بزرگ‌نشه..خیلی سادگی کرده

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞