2777
2789
عنوان

❗❗مطالعه کردید لایک کنید❗❗

142 بازدید | 2 پست

♨️گاهی با یک تصمیم، سرنوشت ما تغییر می کند، وقتی اقدام به تصمیم و مقدمات آن می کنیم، قلمِ تقدیرِ اولی می شِکند، و قلم، تقدیرِ جدیدی را برای ما تحریر می کند.

این موارد فقط در حد مباحث نظری و کائنات اتفاق نمی افتد، بلکه با تصمیمی که گرفته شده است، ناگزیر در راهِ آن تصمیم قرار خواهیم گرفت، از خوبی های آن راه لذت و از سختی های آن متحمل زحمت خواهیم شد. 

آنگونه که برخی ها ادعا می کنند، در این راه، صبوری، تحمل پذیری بالا، سر سخت بودن، تلاش در مواقع پر زحمت و عدم قبول شکست رمز پیروزی خواهد بود.

با این حال؛ وقتی شخص میبینید که با تمام تلاش هایش در مسیر این تصمیم، امکان غرق شدن بسیار است، باید ریسک کند، باید یک تغییر مسیر دیگری برای خود رقم بزند، یه تصمیم اساسی تر بگیرد. که البته این تغییر سومی و اخیر، خیلی خیلی سخت امکان پذیر است، چرا که خیلی از ما چون آدم راحت طلبی هستیم، میگوییم؛ تصمیمی که گرفتیم راحت باشدفقط، پر زحمت هم باشد مشکلی نیست!!!

کسی هم نیست که بگوید، این مسیری که می روی، به بیابانِ بی آب و غذا می رسد، نه جنگلی پر از گل و گیاه و میوه و غذا!!!

❌در هر صورت؛ تصمیم های بزرگ و جدی، اراده های آهنین می طلبد. امیدوارم تصمیم های خوبی در زندگی گرفته باشیم، ولی اگر احیانا تصمیم های درست گرفته باشیم ولی به هر دلیلی در این تصمیمِ درست هم شکست خوردیم، باز هم شهامت آن را داشته باشیم که تصمیم سومی بگیریم، خودمان را از غرق شدن قطعی نجات بدهیم، اگه به سوی جنگل هم نرفتیم، حداقل به طرف بیابان نرویم، چراکه بیابان رفتن، حکم مرگ و فنا و نابودی را دارد.

میدونم حوصله ی مطالعه ی این مباحث رو‌ ندارید، چون نه تاپیک خیانت است، و نه موارد خاص که به جهت جذابیت پر بازدید بشه، والبته که انتظاری هم نیست.

ولی در این چند خطِ واضحی که نوشتم، خیلی ها مردود شده اند، خیلی ها نمی توانند تصمیم بگیرند، خیلی ها ریسک نمی کنند، خیلی ها محجور و مهمل مانده اند، خیلی ها افسرده شده اند و ....که البته من نیز شامل خیلی ها میشوم. هم مرود شده ام و هم مهمل مانده ام.💔

❗مطالعه کردید لایک کنید.❗

👨🏻‍⚖️  وکیل دادگستری  👨🏻‍⚖️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.