2777
2789

بعد دوسال فهمیدم ک چقدر خانواده همسرم عوضین و چقدر پشت سرم منو داشتن خراب میکردن چقدر تو زندگیمون موش می دوندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همسرم خوب باشه ، خونه زندگیمو از خانوادش جدا میکنم و رفت و آمد رو محدود .

اگه همسرمم مثل اونا باشه دست سلامت روانمو میگیرم و میرم.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اگر فکر میکنی ی مردی ک خانواده اش واسش یک ارزشه رو جدا یا دور کنی تقریبا تلاش تو واسه دور کردن میبینه و بیشتر جبهه میگیره و سلامت روان زدن زیر بغل فرار کردن خودش سلامت روان و بهم میریزه در این جامعه ی ما مخصوصا ماهایی حق و حقوقمون میزارن زیر پا بچه ام اگه بیاری ک با بچه چزونده میشی اینده اون طفل معصومم خراب کردی

نمیدونم تنها کاری ک ب ذهنم میریسه تو این زندگیی ک مطمعن نیستم ب صداقت ادما و برنامه های عجیب تو ذهنشون با اینکه خیلی دلم بچه میخاد  بچه نیارم و بد بختش نکنم نمیدونم ذهنم درسته یانه 

مادرشوهر من پشت سر جاریام بدِشونو میگه،جلو روشون موس موس میکنه.حتی در مورد خواهرای خودشم همینه.

پس صد در صد پشت سر من هم بد میگه.

فقط دختراش خوبن و داماداش هم سَروَرِشن.البته برادراش با اون اخلاقای عنشون، عزیز دلشن.

مادرشوهر من هیشکیو نبینه براش مهم نیست.فقط پسر کوچیکش ور دلش باشه کافیه🤢

برام مهم نیست.بذار خوش باشه.