2777
2789
عنوان

تب 39درجه کودک سه ساله

122 بازدید | 18 پست

سلام‌ دوستان دخترم تب کرده ۳۹درجه بردم دکتر گفت استامینیفون بده نیومد پایین بروفنم بده بازم نیومد شیافم 6ساعتی استا دادم ولی به ۴ساعت نشده دوباره تبش برگشت خورد ۳۹دیگه گفتم بروفنم شروع کنم چقد طول میکشه اثر کنه ۳۵دقیقا گذشته نیم درجه اومده پایین حالا به تظرتون استا مینیفون ۴ساعتی کنم یا همون ۶ساعتی بدم بروفنم بدم دکتر حتی گفت بازم نیومد پایین شیافم‌شروع کن اسیب نمیبینه بچه ببرم یه دکتر دیگه اب سیبم دادم پارچه نمدارم کشیدم رو‌پوستش نگرانم چرا تبش پایین نمیاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچا نترکونی بااین همه دارو! وقتی دوبرابر وزنش استا دادی نیم درجه اومد پایین از ۳۹شد ۳۸ونیم یعنی تبش کنترل شده اینکه تب بچه یهویی بیاری پایین و بدنش سرد کنی بدتر خطر تشنج دارع هر ۴ساعت دوبرابر وزنش استا بده سر ۴ساعت تبش برگشتع یعنی باز باید استا بدی دارو میدن برا کنترل تب نه قطع تب چون تب خیلی بد هم نیست سیستم دفاعی بدن دمای بدن میبره بالا ک ویروس یا باکتری ک تو بدن هست و نابود کنه

دکتر نگاه‌کرد گفت چیزی نیست ولی خودش میگه مامان گلوم درد میکنه

از نگاه نمیفهمن 

منم پسرم تبش نمیومد پایین حتی با آزمایش هم دکتر اولی داروی چرک نداد 

دکتر دومی تعجب کرد بچه عفونت داره چرا نداده 

تب اگر پایین نمیاد چرک خشک کن بده 

علت تب بالا یکی پلاکت پایینه یکی عفونت 

چرکذخشک کن ک چیزی نیست بده بهش مشکلی نداره

برا ظهورش صلوات
بچا نترکونی بااین همه دارو! وقتی دوبرابر وزنش استا دادی نیم درجه اومد پایین از ۳۹شد ۳۸ونیم یعنی تبش ...

نه میاره پایین ولی دو‌سه ساعت بیشتر نگه نمیداره شربتش میدم نصف وزن باید باشه ولی ۸ساعتی بروفنم شروع کردم اونو گفتم بعد نیم ساعت نیم درجه اومد پایین

الان یه راهکار میدم سر بیست دقیقه تبش بیاد پایین، این ترفند رو برا خیلی نی نی سایتیها گفتم و کلی دعام کردن چون واقعا اثر داره، ببین پیاز رو پوست بکن، دایره ای برش بزن، بعدش بذار کف پاهای بچه، یه جوراب نازک هم بپوشون تا پیازها نیفتن، هر یکی دو ساعت ام پیازها رو عوض کن، پیاز تازه بذار، تبش قطع میشه، الان همین کارو انجام بده، معده طفلی زو سوراخ نکن با پروفن اینا