یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچا نترکونی بااین همه دارو! وقتی دوبرابر وزنش استا دادی نیم درجه اومد پایین از ۳۹شد ۳۸ونیم یعنی تبش کنترل شده اینکه تب بچه یهویی بیاری پایین و بدنش سرد کنی بدتر خطر تشنج دارع هر ۴ساعت دوبرابر وزنش استا بده سر ۴ساعت تبش برگشتع یعنی باز باید استا بدی دارو میدن برا کنترل تب نه قطع تب چون تب خیلی بد هم نیست سیستم دفاعی بدن دمای بدن میبره بالا ک ویروس یا باکتری ک تو بدن هست و نابود کنه
الان یه راهکار میدم سر بیست دقیقه تبش بیاد پایین، این ترفند رو برا خیلی نی نی سایتیها گفتم و کلی دعام کردن چون واقعا اثر داره، ببین پیاز رو پوست بکن، دایره ای برش بزن، بعدش بذار کف پاهای بچه، یه جوراب نازک هم بپوشون تا پیازها نیفتن، هر یکی دو ساعت ام پیازها رو عوض کن، پیاز تازه بذار، تبش قطع میشه، الان همین کارو انجام بده، معده طفلی زو سوراخ نکن با پروفن اینا