2777
2789
عنوان

چطور از شوهرم پول بگیرم

309 بازدید | 15 پست

سلام دوستان همسرم از لحاظ هزینه کردن خیلی لارج هم هست برای همه چی مسافرت  تغذیه وسایل خونه و هرچی که خودش دوس داره هزینه می کنه غیر لباس و پوشاک مناسب برای شخص من‌ ‌از وقتی عروسی کردم کیفیت پوشش من به حداقل ممکن رسیده دیگه واقعا از اطرافیانم خجالت میکشم‌ چه کنم

بگو بریم لباس بخریم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی به فکر آبروی خودشم نیست؟

ازالان نزاراینجوری باربیاد ازش کارتشو

بگیر بهترین لباسارو بخر بگو آبروی من

آبروی توعه خیلی زشت لباسام اینجوری

باشه جلو فامیل وهمسایه و.....‌.

گفتم‌ میگه همینایی که داری بپوش

مهمونی جایی خونه مادرش لج کن نرو بگو لباس ندارم لخت که نمیشه بیام وا

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

دوبار لباسی که خیلی دوست داره جلو چشمش پاره کن . بگو یا جفتمون خوب میپوشیم یا هیچ کدوم نمیپوشیم 

یا مثلا یکی از وسایل خونه رو بگو میخوام بفروشم باهاش لباس بخرم خودش درست میشه 

تنها راهش گریه کردنه

جواب میده 

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

بلاخره که چی آخرش که لباسات خراب میشه تا کی میخواد لباس نخره من از وقتی ازدواج کردم لباس نخریدم ولی دلیلش خساست همسرم نیست دلیلش اینه که مجردی زیاد لباس میخریدم اینقد لباس دارم که تا ۱۰ سال دیگه هم نخرم بازم لباس دارم کمدا و چمدونا داره میترکه

مهمونی جایی خونه مادرش لج کن نرو بگو لباس ندارم لخت که نمیشه بیام وا

جایی بریم بگم لباس ندارم میگه از مادرم قرض بگیر فعلا منظورش لباس هستا خودش بهترینا رو میپوشه بیشتر از ده تا شلوار جین داره