2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها

331 بازدید | 42 پست

سلام دوستان منم خیانت دیدم درحد چت بوده تو دیوار از این زن هایی که براشون پول واریز می کنن حدودا سه یا ۴ روز طول کشیده وخودش کنار گذاشته زنه ازش پول خواسته بود اینم گزینه واریز پول تو دیوار رو زده بود ولی معلوم بود پول واریز نکرده چون دختره گفته بود پول واریز نمی کنی بی خیال.حالا من دیشب داشتم تو گوشیش دیوار نگاه می کردم چت هارو دیدم نصف شب بیدارش کردم دعوا کردیم دعوای بد بهش گفتم امروز میرم واسه طلاق اما من یک شرایط خاص دارم (بچه مریض دارم که تنهایی نمیشه ازش مراقبت کرد منظورم دکتر بردن  و بعضی از کارهای شخصی بچه وخیلی چیزهای دیگه که مربوط به بچه هست) اونم گفت اگه دوست داری طلاق میگریم حالا من نمیدونم به خوانوادم بگم یا نه نمیدونم باید چیکار کنم نمیدونم برنامه چیه؟فقط خانوم های ۳۰ سال وبالاتر جواب بدن بچه جواب نده لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@لرزاده_  

توی اون تاپیک نتونستم جوابتون رو بدم 

تاپیکای خودت هم بسته بود!

مرد حق اظهار نظر در مورد چادری بودن یا نوع پوشش زن رو نداره!

الانم اینجا نمیخام توی تاپیک این بنده خدا بحث کنم .

برای ادامه بحث اگر مایل بودین یکی از تاپیکای خودتون رو باز کنید و تگ کنید .

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

به نظر من روی طلاق سفت و محکم بایست

اون فکر میکنه تو شرایط طلاق نداری

واسه همین داره زور میگه

بفهمه محکمی

خودش به غلط کردم می افته.

در ضمن

بخاطر مسایل بهداشتی مثله ایدز و ...هرگز باهاش رابطه نداشته باش

تازه مال من ی رابطه عاشقانه بود وای خدایا چ سخته ولی خب گذشت هرچند هنوزم بهش شک دارم اما زندگیمم میک ...

الان آرومی؟اون آرامش خاطر دیگه برنمی‌گرده موافقی

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

من ۳۶ سالمه و خیلی زیاد درکت می کنم و پیشنهاد می کنم فعلا هییییییچ اقدامی نکن به کسی نگو دادگاهم نرو

خیانت اینطوریه خیلی سخته اما باید حداقل دوماه صبر کنی تا بفهمی میخوای چه تصمیمی بگیری .هر تصمیمی الان بگیری بعدا قطعا پشیمون میشی ضمن اینکه اگه خواستی طلاق بگیری دوماه دیگه هم دیر نیست فقط عجله نکن

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

من ۳۶ سالمه و خیلی زیاد درکت می کنم و پیشنهاد می کنم فعلا هییییییچ اقدامی نکن به کسی نگو دادگاهم نرو ...

ولی من برعکس شما نظرم اینه آبروشو ببره تا حساب کار دستش بیاد.

کاری ک من با شوهرم کردم و الا عین سگ ازم میترسه و بم حق طلاق داده و در ماه هم مهریه منو میده