2777
2789
عنوان

تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 53 پست
دیدی گفتم دعوا میشه ببا ی ذره سیاست بخرج بدین اححح

عامو سیاست چی دیگه خواهر من چند روزه چیزی نگفتم به روش نیاوردم اما خیلی روش بازه دیگه انگار ن انگار چیزی شده

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
اره واقعا همینطوره به هر کسی اندازه خودش باید بها داد حالا کاش پولی هم داشت 😑😂کل دارو طایفشو بابام ...

عین خودش قشنگ رفتار کن و اهمیت بهش نده حالیش بشه کادو خواست به مادرش بخره بده بگو خدا بده شانس به ما که نداد بعد رو به بچه هات نگاه کن و بگو میدونم پاس مامانی بزرگ شید انجام میدید قشنگ بسوزونش

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگا من مامانم همیشه بم میگه یک زن همیشه باید سیاست داشته باشه وزرنگ باشهالان ب نظرت ی کادو ارزش این ...

درسته که نداشت 

ولی اگه نمیگفتم ارزش خودم پایین نمیومد بنظرت؟ 

چرا هر سال برا مامانش طلا بخره به من ک میرسه میگه اینکه چیزی نمیگه نخرم چی میشه مگه درسته یا نههه؟ 

حداقل ی کم ب خودم ارزش دادم حالا اون میخام طلا بخوره فرق سرش 

اصلا من طلا هم نمیخاستم ازش 

ارزش یه هدیه کوچیک هم نداشتم؟ 

عین خودش قشنگ رفتار کن و اهمیت بهش نده حالیش بشه کادو خواست به مادرش بخره بده بگو خدا بده شانس به ما ...

👍🏼👍🏼👍🏼👌🏻🤣🤣🤣ایول 

درسته که نداشت ولی اگه نمیگفتم ارزش خودم پایین نمیومد بنظرت؟ چرا هر سال برا مامانش طلا بخره به من ک ...

نگا از لحاظ ارزش ن پایین نمیومد میتونستی بهتر بگی مثلا بگی علی(مثلا) یادم نرفته هنوز کادو تولد بم ندادی حتما فردا بریم باهم بگیریم یا اصلا ن خودت بیار سوپرایزم کن هوم نظرت چیه؟ ) اینشکلی ن دعوا میشد ن دلخوری اگ دیدی ن بازم از رو نرفت و نمیخواد برات کادو بگیره سکوت کن ولش کن تو ب کادوش نیاز نداری کارتشو بردار برو خودت واس خودت ی چی بگیر و ازین ببعد یادبگیر ک اصلا و ابدا تولد شوهر رو نباید انچنانی گرفت چون مردا چ تولد پر تجملاتی و چ ساده فقط میگن ی تولد گرفتی ازین ببعد تولدش ی کیک و یک کادوی ساده براش بگیر و تموم ن کسی رو دعوت کن نچیزی 

نگا از لحاظ ارزش ن پایین نمیومد میتونستی بهتر بگی مثلا بگی علی(مثلا) یادم نرفته هنوز کادو تولد بم ند ...

درسته ولی خب دیگه شد 😂چیکارش کنم

[QUOTE=348784423]اگ هم برا ننش کادو گرفت کوفتش شه توم بعد از چند ماه ک همه چی اروم و رو رواله تلافی کن[/QU

هعییی خواهر بیخیال مهم نیست 😑😊من کنار اومدم باهاش