2777
2789
عنوان

تولدم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 53 پست
اخه من اسکل کل سالو پس اندازم کنار میزارم تا بهترین تولد و هدیه رو براش بگیرم خیلی ناراحتم کرد 🥲🥲� ...

خب اگ خرج نمیکردی هیچ وقت نمیفهمیدی داره مث خودت رفتار میکنه یا کلا اینجوریه

زندگیتُ تلخ نکن منتظر بمون تا مث خودش رفتار کنی 

🌕After all time ,I came back to me

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همینا بهش بگو...بگو چطور میدونی تولد بقیه چی میگیری من نمیدونی من چجوری میدونم تولد تو با وجود بچ ...

اره گفتم بهش ناراحت شد اقا بهش برخورد که تو منو برا پولم این چرت پرتا میخای  گفتم گوه تو پولت 😑😂

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
خب اگ خرج نمیکردی هیچ وقت نمیفهمیدی داره مث خودت رفتار میکنه یا کلا اینجوریهزندگیتُ تلخ نکن منتظر بم ...

اره واقعا باید مث خودش رفتار کنم 

وا دختر بهترین کادو ب نظر من پوله الکی انرژی منفی دور خودت جمع نکن و اصلا ب روش نیار از باخوشحالی تشکر کن اصلا بحث مامانشو نیار اگ خواستیم ی روز باهم برید طلافروشی ب سلیقه ی خودت ی چی انتخاب کن بگو ب عنوان کادو تولدمه

اره گفتم بهش ناراحت شد اقا بهش برخورد که تو منو برا پولم این چرت پرتا میخای گفتم گوه تو پولت 😑😂

عزیزم خیلی ببخشیدا به جهنم ناراحت شد بگو دیگی که سر من نجوشه سر سگ بجوشه😏

بگو اره اگه من واس پولت میخوام بقیه پس واس پولت میخوان چطور به اونا میرسه زبونت کوتاه میشه عمل میکنی بع من میرسه زبونت۳متر میشه بگو ازت یاد گرفتم با هرکی عین خودش باشم از این به بعد واست دارم 😏😎😁

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

وا دختر بهترین کادو ب نظر من پوله الکی انرژی منفی دور خودت جمع نکن و اصلا ب روش نیار از باخوشحالی تش ...

ن بابا دیگه فایده ای نداره بعد این همه تلخی دیگه مهم نیست برام بدرک ک نگرفت 

اقا اعتماد به نفس کاذبم داره 

وقتی میگی درک نمیکنهولی وقتی تجربه کنه و اثر کارش و درک کنه چرا قربونت❤

ارع واقعا 

عزیزم خیلی ببخشیدا به جهنم ناراحت شد بگو دیگی که سر من نجوشه سر سگ بجوشه😏بگو اره اگه من واس پولت می ...

اره واقعا همینطوره به هر کسی اندازه خودش باید بها داد 

حالا کاش پولی هم داشت 😑😂

کل دارو طایفشو بابام میتونه بخره ها بعد این اسکل چسی پولشو میاد برا من اعصابمو ریخته ب هم 😭😑

نهههههههه چی چی مرسیی دعوا میشه اسی ول کن ی کادو بود حالا بعدنها جبران میکنه

🤣🤣🤣🤣اقا گفته شد دعوا شد قهر شد 🤣🤣🤣😂

ن بابا دیگه فایده ای نداره بعد این همه تلخی دیگه مهم نیست برام بدرک ک نگرفت اقا اعتماد به نفس کاذبم ...

نگا من مامانم همیشه بم میگه یک زن همیشه باید سیاست داشته باشه وزرنگ باشه

الان ب نظرت ی کادو ارزش این دلخوری رو داشت؟