2777
2789
عنوان

حس بعد خیانت💔

1196 بازدید | 65 پست

بعدازده سال اذیت کردن بازی با روان بعدازکلی اذیت کردن امشب بهم گفت فراموش کن دیگه تاکی درموردش حرف میزنی.چراانتظارداره همون آدم قبلی بشم.بخاطرش کلی گذشت کردم بازداری بااذیت های خانواده اش ساختم.کمکش کردم پیش رفت کنه بدجوری دلم سوزوند.حتی دوست ندارم کنارش بخوابم.

نمیتونم جدابشم دوتابچه ی کوچیک دارم.چیکارکنم آروم بشم.هرلحظه باحرفهاش باکارهاش منوشکست یعنی اینجوری بگم الان مردم.جسم الکی زنده است.نه حسی نه اعتمادی نه محبتی.....چیکارکنم

این دردو کشیدم برا من ک گردن نگرفت

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم با این تفاوت اونی که خیانت کرده منم.من طرفم بد بود در هر صورت خیانت توجیه نداره.ولی بگم اولش اون خیانت کرد و منم تلافی کردم الانم احتمالا کارم به جدایی بکشه دیگه

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
این دردو کشیدم برا من ک گردن نگرفت

ای خواهریه سال تمام دعوابودخودزنی بود.دوست دخترش باهام حرف زدبازم گردن نمی‌گرفت میگفت توهم میزنی توباخودت حرف زدی بدترین کارهاروباهم کرد😭

ای خواهریه سال تمام دعوابودخودزنی بود.دوست دخترش باهام حرف زدبازم گردن نمی‌گرفت میگفت توهم میزنی توب ...

برا منم همین بود 

این با چند نفر بود بایکی ک انگار میدونست متاهله و هماهنگ بودن بیشتر

چقد دعوا کتک کاری     هیچوقت از ذهنم پاک نمبشه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️