2777
2789

پسر من الان سه سال و پنج ماهشه هنوز نتونستم از پوشک بگیرم تازه داره زبون باز میکنه تا قبل این بیشتر تک کلمه ای حرف میزد دو سه ماهه به زور داره جمله بندی میکنه 

یه روز شانسی تو اینستا یه پست دیدم نوشته بود بچه های دارای اختلال اوتیسم علاقه دارن دورخودشون بچرخن یا وسایل رو بچرخونن و بپر بپر کنن و گوشاشون رو بگیرن و رو پنچه ی پا راه برن و کلی چیز دیگه پسر من نود درصد اونا رو داشت ترس به دلم افتاد به شوهرم گفتم بچه رو ببرم روانشناس با خنده گفت نه چیزیش نیست نبرش  ولی من فرداش خودم بردمش روانشناس هم گفت بله به نظر من اختلال اوتیسم داره ولی ببرش فلان مرکز که دقیق مطمئن شی و الان سن طلایی جلوگیری از پیش روی اوتیسمه غافل نشو 

اومدم خونه وای شوهرم یه دعوایی با من کرد اون سرش ناپیدا میگفت این بچه سالمه تو الکی داری ایراد میذاری غلط کردی سیصد هزار تومن رو بردی دادی روانشناسه اینا ترفندشون همونه بیست بار میکشونتت اونجا من پول به روانشناس دادن ندارم 

کم مونده بود منو بزنه هر بی احترامی که فکرشو کنید  بهم کرد منم گفتم پای سلامتی بچه مون درمیونه خجالت بکش بازم گفت هیج جا حق نداری ببری و من پولی نمیدم این بچه کاملا طبیعیه 

منم در اخر گفتم من بچه رو تحت نظر میگیرم اگه خدای نکرده علائمش بدتر شد میرم طلا میفروشم میرم از بابام قرض میگیرم میبرش مرکز اوتیسم هر جایی که لازم باشه 

اگه خدایی نکرده اوتیسم داشت من میدونم با تو 

اخر گفت گوه میخوری قلم پاتو میشکنم من چیکار کنم اخه 😭😭😭

از یه طرف میگم توهم زدم چیزیش نیست از یه طرف دلم اروم نداره 

من.بچگی احتملل اختلال اوتیسم دادن واسم.ولی الان اوتیسم ندارم

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد پوشک گرفتن

پسر جاریم ۴ سالشه و هنوز کامل موفق نشدن یعنی پوشک نمی‌بندد ولی جیششو همیشه نمیگه 

پی پی ام کلا نمیگه

در مورد حرف زدن بله یکم دیر شده 

من نمیدونم اوتیسم هستن یا نه ولی برای سلامتی بچت هرکاری تونستی بکن 

تازه خود شوهرم به من فشار میاره هی میگه تو تنبلی میکنی از پوشک نمیگیری ولی وقتی میبرم دستشویی میگم جیش کن نمیکنه چیکارش کنم اخه 

از همه طرف فشار رومه از خانواده ی خودم تا خانواده ی شوهرم منو تنبل و بی عرضه میدونن 

بهشون میگم من همون مامانه بچه بزرگمم چیزی تغیر نکرده میگن همش تو گوشیتی تنبل شدی

بچه من یه نیم سالگی شرو کرد حرف زدن 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

پیچ خانم والا فامیلی شو یادم رفته اونو پیدا کن 

بچه ها الان به خاطر تنهایی ودر معرض موبایل و تلویزیون بودن اعلب کودکان دیجیتال میشن تلویزیون کلا قطع کن موبایل و باقی وسایل هم بچه ببر بیرون ببر خانه کودک بزار،با بچه ها بازی کنه ببرش تو طبیعت بزار بدون کفش و جوراب تو سبزه راه بره یکم کثیف کاری کنه 

متاسفانه تو ایران سریع انگ اتیسم میزنن و از،استرس و نگرانی مادر،سو استفاده میکنن 

بهت درخواست دوستی میدم بیا تا بهتر برات توضیح بدم 

نگران نباش خیلی از مواردی که گفتی خیلی از،بچه ها دارن 

خدالعنت کنه فضای کثیف رسانه روبراپول هرکذبی رورواج میدن حداقل هربچه ای دوتاازاین مشخصه هاروداره

پسر من همه ی علایم رو داره فقط ارتباط چشمی ایش با ما خوبه 

ارتباط چشمی میگیره؟ وقتی چیزی بخواد اشاره میکنه؟ چرا تا الان هیچ تلاشی نکردی از پوشک بگیریش؟ بچه اتیسم کنترل ادرار ندارن از فردا کل خونه روفرشی بنداز نبندش بهش یاد بده چیش یا پی پی داره بگه بالاخره مادری متوجه میشی بچه همکاری میکنه یا مریضه اگه ادرار کرد بعدش عذاب وجدان تو چشماش معلوم میشه بهش بگو مامان چیش داشتی بگو بعدشم پسر منم دیر زبون باز کرد ۳سال ونیم جمله میگفت ولی قبلش کلمه میگفت بچه های الان چون تو آپارتمانن و بچه نمیبین خیلی تلاش نمیکنن باید وقت بزاری رو بچه کار کنی 

اره صداش میکنیم کاملا طبیعیه به روانشناسه گفتم چرا ارتباط چشمی داره خوب گفت نه دلیل نمیشه یهو دیدی چ ...

رو دیوار دستشویی برچسب عروسکی بزن به بهونه اونا ببر دستشویی بادکنک بچسبون بگو اگه جیش کردی میدم بازی کنی از دسشویی اومد شکلات بده بگو فرشته مهربون اورد چون پوشکت تمیزه یادمیگیره ولی جدی باش و شروع کن

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

عزیزم یمدت اصلا نذار تلویزیون و گوشی ببینهدقت کن آیا بهتر میشه یا نهتی وی و گوشی عامل اصلیه اوتیسمه

تلوزیون که نمیبینه گوشی هم فقط فیلمایی که از خودش میگیرم رو نگاه میکنه یه فیلم رو ده بار پشت هم پلی میکنه