پسر من الان سه سال و پنج ماهشه هنوز نتونستم از پوشک بگیرم تازه داره زبون باز میکنه تا قبل این بیشتر تک کلمه ای حرف میزد دو سه ماهه به زور داره جمله بندی میکنه
یه روز شانسی تو اینستا یه پست دیدم نوشته بود بچه های دارای اختلال اوتیسم علاقه دارن دورخودشون بچرخن یا وسایل رو بچرخونن و بپر بپر کنن و گوشاشون رو بگیرن و رو پنچه ی پا راه برن و کلی چیز دیگه پسر من نود درصد اونا رو داشت ترس به دلم افتاد به شوهرم گفتم بچه رو ببرم روانشناس با خنده گفت نه چیزیش نیست نبرش ولی من فرداش خودم بردمش روانشناس هم گفت بله به نظر من اختلال اوتیسم داره ولی ببرش فلان مرکز که دقیق مطمئن شی و الان سن طلایی جلوگیری از پیش روی اوتیسمه غافل نشو
اومدم خونه وای شوهرم یه دعوایی با من کرد اون سرش ناپیدا میگفت این بچه سالمه تو الکی داری ایراد میذاری غلط کردی سیصد هزار تومن رو بردی دادی روانشناسه اینا ترفندشون همونه بیست بار میکشونتت اونجا من پول به روانشناس دادن ندارم
کم مونده بود منو بزنه هر بی احترامی که فکرشو کنید بهم کرد منم گفتم پای سلامتی بچه مون درمیونه خجالت بکش بازم گفت هیج جا حق نداری ببری و من پولی نمیدم این بچه کاملا طبیعیه
منم در اخر گفتم من بچه رو تحت نظر میگیرم اگه خدای نکرده علائمش بدتر شد میرم طلا میفروشم میرم از بابام قرض میگیرم میبرش مرکز اوتیسم هر جایی که لازم باشه
اگه خدایی نکرده اوتیسم داشت من میدونم با تو
اخر گفت گوه میخوری قلم پاتو میشکنم من چیکار کنم اخه 😭😭😭
از یه طرف میگم توهم زدم چیزیش نیست از یه طرف دلم اروم نداره