2777
2789
عنوان

دخترا چی کادو بدم بهش❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط هر کار می‌کنی نذار پرو بشه بزار از همین اول بفهمه ک مرد باید بیشتر هزینه کنه من اینقدر خودمو پار ...

من برعکس.  چیزی براش نمیگرفتم، مگه تولدی چیزی، اونم کن پیش میومد. یعنی پولم نداشتم.‌ولی اپن برای من گوشی میگرفت، حتی سرباز بود اون موقع.  الانم ده ساله سر زندگی هستیم، و ۶سال باهم بودیم.

فقط هر کار می‌کنی نذار پرو بشه بزار از همین اول بفهمه ک مرد باید بیشتر هزینه کنه من اینقدر خودمو پار ...

نظر خودمم همینه

نمیخوام کادویی که میدم در حد خودش باشه نهایتا در حد ۳،۴ ت

🏃🏻‍♀️

من برعکس. چیزی براش نمیگرفتم، مگه تولدی چیزی، اونم کن پیش میومد. یعنی پولم نداشتم.‌ولی اپن برای من ...

چ خوب من که سر هر تولد یا مراسمی باید ب زووور ازش کادومو بگیرم وگرنه نمیگیره تف مالیش میکنه 😂😂😂مثلاً برای تولدم اینقدر گفتم گفتم برام طلا خرید اونم با باد و بود ولی عیب ندارد برام پس انداز میشه من عاشق طلام 😂برا سالگرد ازدواجمون همین چند وقت پیش بود هیچ کار نکرد بعد برداشت گفت مگه سالگرد ازدواج فقط مال توعه خب توهم می‌تونستی ی کاری بکنی منو سورپرایز کنی بعد فک کن من ی دختر کوچولو دارم الآنم باردارم توقع داشتم دیگ سنگ تموم بزاره ک هیچ کار نکرد منم قهر کردم رفتم خونه مامانم شبش اومد با ی دسته گل اومدیم خونه همین از این اخلاقش متنفررررررم ها متنفررررررررررررررررر

در حد ۴تومن کافیه اگ عاشقشی ک بیشترم بخری بد نیس چون چرتکه انداختنی نیس ک 

گزینه ها ...

۱_کیف دوشی چرم +ست کیف پول و جاکلیدی چرم 

۲_دستبند چرم با پلاک طلا 

۳_اگ باشگاهیه ... ست باشگاه

۴_انگشتر نگین دار اصل 

۵_ایرپاد 

۶_کتونی اورجینال+تراولماگ