یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط هر کار میکنی نذار پرو بشه بزار از همین اول بفهمه ک مرد باید بیشتر هزینه کنه من اینقدر خودمو پار ...
من برعکس. چیزی براش نمیگرفتم، مگه تولدی چیزی، اونم کن پیش میومد. یعنی پولم نداشتم.ولی اپن برای من گوشی میگرفت، حتی سرباز بود اون موقع. الانم ده ساله سر زندگی هستیم، و ۶سال باهم بودیم.
من برعکس. چیزی براش نمیگرفتم، مگه تولدی چیزی، اونم کن پیش میومد. یعنی پولم نداشتم.ولی اپن برای من ...
چ خوب من که سر هر تولد یا مراسمی باید ب زووور ازش کادومو بگیرم وگرنه نمیگیره تف مالیش میکنه 😂😂😂مثلاً برای تولدم اینقدر گفتم گفتم برام طلا خرید اونم با باد و بود ولی عیب ندارد برام پس انداز میشه من عاشق طلام 😂برا سالگرد ازدواجمون همین چند وقت پیش بود هیچ کار نکرد بعد برداشت گفت مگه سالگرد ازدواج فقط مال توعه خب توهم میتونستی ی کاری بکنی منو سورپرایز کنی بعد فک کن من ی دختر کوچولو دارم الآنم باردارم توقع داشتم دیگ سنگ تموم بزاره ک هیچ کار نکرد منم قهر کردم رفتم خونه مامانم شبش اومد با ی دسته گل اومدیم خونه همین از این اخلاقش متنفررررررم ها متنفررررررررررررررررر