2777
2789
عنوان

بیاید خواهرانه بگید چکار کنم

282 بازدید | 25 پست

بچه ها  من دیگه بریدم  بیزار شدم از  شوهرم هر شب بهونه الکی  دعوا  فوش حرف زشت   توروخدا خواهرانه کمکم کنید یه بچه دارم   از طرفی دلم برا بچه ام میسوزه   تنهاش بذارم از یه طرف پشتوانه ندارم   بی کسم  شوهرم مشکل اعصاب داره  وسواس فکری داره    الان چند روزه باهام قهره  فوش میده کفر میکنه  فقط سر این حرف که خونه ای پدرشوهرم بودیم با خواهرشوهر م و بچه اش سر قرص چاقی حرف میزدیم گفت پودر میخورم  ولی قط کردم  وزنم  برگشته منم گفتم نخور  عوارض داره   بعد اینکه اومدیم  هزارتا حرف زشت زده بهم بنظرتون  حرفم بد بوده  حق با شوهرمه  

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
نه اصلا اولین باره شوهرت اینجوریه؟

ن کلا  همینه  ولی بخدا من بی منظور گفتم  اونم اصلا نارحت نشد

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای اعصابت راحت باشه توام مثل خودش مریض نشی دهن به دهنش نذار

اجی  هی فوش میده  حرف زشت نیزنه قیافه امو مسخره میکنه   دیگه بریدم

مثل شوهر من مشکل داره 

تاپیک اخرمو بخون

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شرایط جدایی نداری اینجوری اعصاب خودت بچت راحت تره اگه نه راضی اش کن با هر چیییی میتونی ببریش روان پزشک تهدید کن مهریتو میزاری اجرا اگه نره دکتر رو بچه ام ضعف نشون نده ۱۴۸۰ مشاوره رایگانه

این نیز بگذرد

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد
شرایط جدایی نداری اینجوری اعصاب خودت بچت راحت تره اگه نه راضی اش کن با هر چیییی میتونی ببریش روان پز ...

تماس گرفتم  ولی اونام گفتن فقط طلاق  راه حله 

اجی هی فوش میده حرف زشت نیزنه قیافه امو مسخره میکنه دیگه بریدم

بزار هر کار میخواد بکنه اگه قراره  باهاش زندگی کنی و قصد طلاق نداری بیخود اعصاب خودتو خورد  کنی خودتم مریض میشی و پیری زود رس میگیری سعی کن اروم و بیخیال باشی

سلام قزاتویلیکه خوا بکام ملی بشکیت له ملتو بیتو

دی کوااااااا  بخوا هیچی په نایت 

بزار هر کار میخواد بکنه اگه قراره باهاش زندگی کنی و قصد طلاق نداری بیخود اعصاب خودتو خورد کنی خودت ...

میخوام  ولی بعضی وقتا واقعا تحمل کردنش سخته