2777
2789
عنوان

بیاید خواهرانه بگید چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 25 پست
ازبزرگتراکمک بخواه حرف کسی روش تاثیرنداره

والا خانوادم که کلا براشون مهم  نیست

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابااز خانواده دوستای خودش یافامیلاشون

خانواده ای اون که   قبول دهرن مشکل داره شوهرم ولی طرفداریشو میکنن

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
یاسکوت یایه راهی پیدا کن انشاالله سرش به سنگ بخوره لااقل کلاسی باشگاهی جایی برونمیتونی بری سرکار

ن سرکار نمیزاره و بچه کوچیک هم دارم 

زمانهایی که باهم آرومین ودرارتباط باهاش منطقی دوستانه حرف بزن سعی کنید اعتمادش وجلب کن ازش دلیل رفتا ...

باورکن هیچ وقت نمیشه باهاش حرف زد   

سلام.

بقیه تاپیک‌هاتون رو هم دیدم. ولی علت رفتار شوهرتون رو نمی‌فهمم. اگه همسرتون زود جوش میاره، بالاخره بعد از این‌که آروم شد باید از کاری که کرده پشیمون بشه ولی شوهر شما این‌طور نیست.

گفتید جای خوابش رو هم عوض کرده که این نشون می‌ده می‌خواد شما رو تنبیه کنه. انگار از شما کینه به دل داره. نمی‌دونم قبلا تحقیرش کردید؟ غرورش رو شکستید؟

سلام.بقیه تاپیک‌هاتون رو هم دیدم. ولی علت رفتار شوهرتون رو نمی‌فهمم. اگه همسرتون زود جوش میاره، بالا ...

ن والا   اون منو تخحقیر میکنه ولی من جرعت ندارم هیچی بگم