2777
2789
عنوان

کادویی که داده بودیم رو نخواست

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 24 پست
آخه مامانم سوتی داده گفته آره از فلان‌ جا گرفته ، ولی نگفته خیلی وقت پیش گرفته ، بعد کلا این مامانم ...

خب بگو از همون خیابون خریدی یه اسم الکیم بگو که نیست اونجا مثلا بوتیک نارگل بگو اما فکر کنم مغازشون جا ب جا شده نمیدونی کجاست دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو از همون خیابون خریدی یه اسم الکیم بگو که نیست اونجا مثلا بوتیک نارگل بگو اما فکر کنم مغازشون ...

گفته با هم بریم ، خوب لعنتی شاید من نخوام قیمتشو بدونی 

آخه مامانم سوتی داده گفته آره از فلان‌ جا گرفته ، ولی نگفته خیلی وقت پیش گرفته ، بعد کلا این مامانم ...

راستش رو بگو بگو از فلان جا خریدم ولی دو سه هفته پیش بوده آدرس میدم بهتون ولی فکرنکنم عوض کنن ...خدایی استارتر برام سوال شد کنجکاو شدم بدونم چه نسبتی باهات داره که انقدر راحت گفته من به مامانمم روم نمیشه بگم بزرگه یا کوچیکه عوضش کنم خوب روش بازه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

گفته با هم بریم ، خوب لعنتی شاید من نخوام قیمتشو بدونی

بگو دو سه هفته پیش بوده مغازه یادم نیست کجا بوده

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

راستش رو بگو بگو از فلان جا خریدم ولی دو سه هفته پیش بوده آدرس میدم بهتون ولی فکرنکنم عوض کنن ...خدا ...

دختر دایی ولی خیلی صمیمی نیستیم ، مشکل اینکه خوب من اصلا بهت نگفتم اگه اندازش خوب نبود میتونی بری تعویض کنی ، بعدشم من پنجشنبه بهت دادم تو بهترین حالت مثلا چهارشنبه خریدم امروز به مامانم گفتی ، یعنی تقریبا نزدیک ی هفته ، آخه ی هفته بگذره کجا عوض میکنن ، یارو نمیگه ی هفته پوشیدی چرخیدی ، نهایتا ی روز دو روز بعد آیا عوض کنن

بگو خیلی وقت پیش گرفتیم. ولی بازم حرکت این فامیلتون خیلی بد بوده. تهش میبرد دیوار می فروخت چه دلیل د ...

دقیقا ، حالا دیگه کادوعه دیگه اصلا شاید منم کادو گرفته بودم، یکم رودروایسی دارم.  قیمتش ۱۱۰۰بود گفتم ازش بگیرم پول نقد بهش بدم ولی اونجوری هم ک و ن م میشوزه ۲۲۰۰ پیاده سم تو ابن بی پولی

دختر دایی ولی خیلی صمیمی نیستیم ، مشکل اینکه خوب من اصلا بهت نگفتم اگه اندازش خوب نبود میتونی بری تع ...

نهایت تا یه روز بعد دیگه عوض نمیکنن خدایی دیگه واسه این آدم چیزی نخر میگم خیلی روش بازه من هر کسی چیزی برام خریدن حتی شوهرم اندازه نبوده روم نمیشه بگم اندازه نیست عوض کنم